Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.

 Wie maakten BttS mogelijk?

Back to the Sixties Eindhoven was een initiatief, spontaan ontstaan nadat enkele mensen elkaar digitaal ontmoetten op Eindhoven in Beeld (zie achter het tabje Historie).  Back to the Sixties was een non profit organisatie, gericht op het opnieuw samen brengen van bandjes en bezoekers uit het  Eindhovense "zaaltjescircuit" van de zestiger jaren. Een uniek concept vanwege het hoge reunie-gehalte. Het vond jaarlijks plaats van 2006 tot 2013. Omdat de bronnen in 2013 waren opgedroogd, concentreerde de werkgroep zich vanaf 2014 op de organisatie van Summer in the Sixties, een samenwerkingsverband met de Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk

Werkgroep Back to the Sixties Eindhoven 

Sinds 2014 zijn de "die hards" achter de schermen:

Ben Brekelmans, Marijke de Groot-Thijssen en Timo Brouns

Wij zijn bereikbaar via btts.ehv@gmail.com

Naast de belangenloze medewerking van de bands en de DJ's, konden wij in 2011 en 2012 rekenen op alle steun van zalencentrum Valkenhorst, Oirschotsedijk 23 in Eindhoven.

Van 2006 tot en met 2010 was BttS te gast bij het Stadspaviljoen te Eindhoven

Het geluid en licht in Zalencentrum Valkenhorst werd verzorgd door Foolen Audio & Light Eindhoven 

www.foolenaudio.nl

Van 2006 t/m 2009 werden geluid, beeld en licht  verzorgd door Wilbert van de Pas en zijn medewerkers van  Double You-Pro Audio uit Hoogeloon.

Bij de BttS-editie van 2010 was licht en geluid in handen van de mensen van Extreme Geluid, Hurksestraat 18q in Eindhoven   (http://www.extremegeluid.nl/index.html)

   

De podiumapparatuur werd gratis aan de muzikanten beschikbaar gesteld door Feedback , Gen. Bothastraat te Eindhoven

 


 
Drumstation, de drumspeciaalzaak in de Zeelsterstraat, droeg in 2011 en 2012 gratis zorg voor een puike drumkit op ons BttS-podium!
 
En voor de bloemen zorgde steeds weer Magendans,
bekend van de markt!!

 
 
 
De Eindhovense Regionale Verplegingsomroep Ervo zorgde ervoor dat Back to the Sixties later ook te zien was in o.a. ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Hun beeldopnamen werden tijdens het evenement doorgestraald naar de overige zalen. Bovendien werden beeld en geluid vastgelegd op dvds, die voor weinig nog steeds te koop zijn bij de ERVO. Leuk voor later! ERVO = Kanjers!
 
De leden van Lionsclub Kempenland zorgden voor de hand- en spandiensten tijdens Back to the Sixties 2011 en 2012, van verkeersgeleiding tot EHBO.
En dat deden ze keigoed!
 
 
Dankzij de prima samenwerking met de Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk konden wij het zomerse Summer in the Sixties op dat mooie podium brengen.
In 2008, in 2014 en 2015 en opnieuw in 2016. Bedankt daarvoor!
 
 
Wij danken de Stichting Eindhoven in Beeld
 www.eindhoveninbeeld.com
voor haar nooit aflatende steun.


 
Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement