Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.

There are faces I remember

Onder deze titel, met een knipoog naar het intro van het Beatles- nummer "In my life", herinneren wij ons markante Eindhovense pop-gezichten uit de Sixties.

Het is best moeilijk bandjes van toen in de originele bezetting weer bij elkaar te brengen. Een aantal muzikanten speelt nog wel maar er zijn er onrustbarend veel die hun instrument aan de wilgen hebben gehangen. Deze mensen nodigen we graag uit, de muzikale draad weer op te pakken en zich met hun oude maatjes bij ons aan te melden voor een volgend Back to the Sixties. We helpen graag mee aan jullie wederopstanding. Mail ons even als we iets hierin kunnen betekenen!

De Eindhovense bands uit de sixties.

Toegespitst op de bandjes die optraden in de niet commerciële  gelegenheden voor tieners, kijk in het menu bij "DE ZAALTJES".

Voor de bands kijk je in het menu "DE BANDS". Van de ene band hebben we het complete dossier ter beschikking, van een andere slechts één foto. Heeft u aanvullende gegevens dan horen wij dat graag.  Stuur wat u heeft of weet naar btts.ehv@gmail.com

Meer faces to remember.

Hieronder "beroemde" Eindhovenaren die in die tijd landelijke bekendheid genoten. We hebben ze destijds weliswaar niet gezien in onze parochiezaaltjes maar wel gedanst en geswingd op hun muziek.Peter and his Rockets.

Wie er meer bij te dragen heeft voor deze pagina stuur een mailtje aan btts.ehv@gmail.com  Ook aanvullingen en betere foto's zijn zeer welkom.
 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement