Login
Youtube
Get your free website from Spanglefish

 

Met nieuwe drummer Peter van Beekveld, we schrijven medio 1968.

The Jerseys in zaal Unitas
The Jerseys in zaal Unitas
Live on stage bij zaal Unitas.
Nieuwe Davoli Show II Bass + 2 x 15'-speakercabinet
Nieuwe Davoli Show II Bass + 2 x 15'-speakercabinet
Effe checken, is Ben's nieuwe basinstallatie nou strakker met Davoli-logo of zonder? Zeg het maar...
Wij weten het ook niet meer
Wij weten het ook niet meer
Niemand kan meer vertellen waar in het Stadswandelpark destijds nou precies dat toiletgebouwke stond. Wij weten het ook niet, toen al!
Live on stage
Live on stage
The Jerseys, live on stage 1968 met vlnr. Peter van Beekveld, Ben Brekelmans en Timo Brouns.
Podiumspul
Podiumspul
Al sinds 1966, toen The Jerseys hun eerste nieuwe appartuur kochten, was het Dynacord wat de klok sloeg. Alleen Ben switchte in 1969 naar Davoli vanwege het grotere vermogen.Bedrijfszeker en kwalitatief goed geluid, Duitse grundlichkeit. En dat is het nog steeds, ook in het tweede millenium.
Carnaval 1968 in Onder Ons
Carnaval 1968 in Onder Ons
Op 24 februari 1968 zaten we met carnaval bij Onder Ons. Omdat we in die dagen ook bij De Volders speelden, had iemand bedacht dat we "Wally Tax-pruiken" zouden moeten opzetten. Da's leuk! Hier Peter en Thea, bepruikt. Peter is in de afgelopen 41 jaar nauwelijks veranderd, Thea he-le-maal niet!Overigens kijkt Peter hier wel een beetje sip, in tegenstelling tot Thea. Waarschijnlijk komt dat doordat hij haar liever op zijn schoot had dan andersom.
Pruik en Peter
Pruik en Peter
Net als de andere drie Jerseys maakte ook Peter de Graaf er maar het beste van met die loeihete pruik op zijn hoofd. Carnaval 1968 bij zowel De Volders als Onder Ons. Zweten,man. En dan ook nog een coltruitje aan met daarover een Dorustruitje in de kleuren rood-groen. Omdat iedereen al roodwit of blauwwit had. Ppfff... er waren ook nog randen met rode franje's aangenaaid. We trokken volle zalen maar het is nooit duidelijk geworden of dat kwam door die carnavals-outfit.
Timo door de knieen
Timo door de knieen
Waar de overige Jerseys vielen voor Dynacord-spullen, zweerde Timo bij een Ineta-versterker. Hier is-t-ie te zien, bovenop de Dynacord B 100-baskast van Ben. Ben probeerde de Davoli-installatie uit die er rechts naast staat.
Peter omsingeld
Peter omsingeld
Hier zit ie dan, omsingeld door zijn uitrusting. Op zijn installatie ligt zijn 12-snarige gitaar. Rechts, aan de rand van het podium, zijn zelfgebouwde Leslie-kast. Dan zijn Solina dubbelklaviers orgel met daar weer bovenop zijn Hohner Clavinet. En ook nog maar liefst twee Sennheiser-bolleke's als zangmicrofoon. Een voor bij zijn toetsen, de andere rechtop voor als ie aan de gitaar zat. En wij maar sjouwen...;-)

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement