Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.

Dorpshuis Acht


Wij zijn op zoek naar meer fotos en informatie.
Deze zijn welkom op backtothesixties@planet.nl

Niet langer wachtend op een foto van het Dorpshuis ben ik vanmiddag zelf maar even langs gegaan. Geen eenvoudige opgave voor een amateur, je kunt onvoldoende afstand nemen om het hele gebouw er op te krijgen. Hierbij dus: Dorpshuis Acht anno 2006. En als u een mooiere foto heeft, ik plaats hem graag. Tini.Deze foto is van begin 1966: The Jerseys op het podium van het Dorpshuis in Acht. Het was een van de eerste optredens, getuige de radio-achtige apparatuur en technicus Peter Wouters op het podium met de soldeerbout a.h.w. in de aanslag. Omdat wij daar als bandje het eerste zgn. jaarcontract hadden, was Acht voor ons altijd een "thuiswedstrijd". We repeteerden en speelden er graag en kwamen ook thuis over de vloer bij de grote animator daar: Tiny van Gestel. Hij trok daar de kar en steunde ons in alle opzichten. Hij steggelde met beheerdersechtpaar van der Meijden als die weer eens klachten over ons hadden. Als Tiny er niet was geweest, waren er waarschijnlijk geen Jerseys geweest!
Het liep zo voortvarend met de zaterdagavond-instuif dat het Dorpshuis-interieur  daardoor na een succesvol seizoen compleet kon worden ge-facelift.
Wij waren met hen trots op het bereikte resultaat. Onze muzikale voorbereiding op het Karregat-feest hebben we ook daar gedaan. Acht hebben we sindsdien in ons hart gesloten.
Ben BrekelmansClick for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement