Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.

Hidroizolatii

by Marius ro - 12:40 on 26 October 2015

hidroizolatii

     Sectorul hidroizolatiilor a evoluat in ultimii ani atat ca mod de executie cat si din punct de vedere al materialelor utilizate cat si al tehnologiilor aplicate.

 

Avand in vedere aceasta evolutie, piata de specialitate ofera acum variante numeroase dintre care se pot alege materialele cele mai bune pentru constructia sau pentru suprafata care urmeaza sa fie izolata.

 

Unele dintre materialele folosite in hidroizolatii s-au remarcat si asta datorita proprietatilor lor dar si modului de aplicare precum si datorita rezistentei sporite si pretului accesibil pe care il au. Cele mai cunoscute tipuri de hidroizolatii sunt la acest moment cele pentru terase, cele poliuretanice , din PVC sau care au membrane bituminoase.

 

Hidroizolatiile pentru terase se executa de firmele de specialitate tinandu-se cont de tipul de constructive dar indiferent daca sunt la suprafata sau sunt subterane. Firmele care executa lucrarile cu specialist recunoscuti va vor garanta atat durabilitatea cat si eficienta lucrarii.

 

In cazul teraselor, echipele de profesionisti folosesc de regula materiale ca PVC-ul sau solutiile lichide care au la baza rasini poliuretanice. Daca sunt executate la standarde inalte se reuseste prevenirea si chiar stoparea infiltratiilor de apa ce se pot acumula in structura constructiilor si asta datorita competentei echipelor de profesionisti care executa lucrarile precum si materialele folosite care au caracteristici deosebite si o rezistenta mare la factorii de mediu si temperaturi extreme.

 

Prin lucrarile ce se executa se ajunge la obtinerea unei impermeabilizari perfecte a oricarei terase . Deasemenea, prin profesionalismul lucrarilor se garanteaza executii de inalta performanta, care pot sa satisfaca pe termen lung asteptarile clientilor ce apeleaza la astfel de motode de izolare.

 

Hidroizolatiile care se executa cu membrane bituminoasa se pot face prin metoda clasica folosita in impermeabilizarea cladirilor respectiv a teraselor acestora .  Covorul negru, bituminous, este la momentul actual si probabil va fi si in viitor, solutia cea mai buna in prevenirea infiltratiilor de apa ce pot sa apara in structura acoperisului si apoi in interiorul cladirilor.

 

Executia acestui tip de izolatie impotriva apei se face destul de simplu iar rezultatul este durabil si efficient cu conditia sa se respecte regulile de baza aplicabile in cazul oricarei operatiuni de acelasi gen si care nu tine cont de tipul de material care a fost utilizat.

 

Primul pas care trebuie facut daca vrem sa ne asiguram ca la sfarsit lucrarea este una reusita, e sa se curate perfect stratul suport de murdarie , praf sau orice alte urme de acest gen , inainte ca membranele bituminoase sa fie aplicate intr-un strat sau in mai multe straturi . Este important sic a stratul support sa fie perfect plan sis a nu aiba goluri sau umflaturi. Cu ajutorul termosudarii adica a incalzirii suprafetei interioare se aplica membranele bituminoase.

 

Cand se executa hidroizolatii in dublu strat este important ca partea din mijloc, adica stratul al doilea sa acopere marginile de suprapunere de la primul strat de material.

Mai multe despre acest domeniu cititi pe EuroPlastic.Ro!


Add your comment

Your Name


Your Email (only if you are happy to have it on the site)


Your Comment - no HTML or weblinks


Enter this number in the box below and click Send - why?Unfortunately we have to do this to prevent the system being swamped by automated spam

 
Please note that whenever you submit something which may be publicly shown on a website you should take care not to make any statements which could be considered defamatory to any person or organisation.
Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement