Login
Get your free website from Spanglefish

Camera frigorifica refrigerare

by Marius ro - 09:42 on 10 April 2017

camere frigorifice refrigerare

Ei  depoziteaza  hrana in interiorul  pesterilor cat si al adaposturilor ce  aveau zapada  si  gheata, prin metode care erau  folosite si deasemeni eficiente in perioadele in care temperatura afara era ridicata.

In zilele noastre se utilizeaza gheata ca sa pastram si sa transportam alimentele in bune  conditii insa si metode ce sunt unele performante.

In concluzie daca o sa ajungem sa cautam  camere frigorifice de refrigerare, astfel de  firme ce sunt  specializate pot sa ajute cu certitudine cu oferte ce vor fi  printre cele mai bune. In companiilor de profil  specialistii mai ase in proiectarea dar si in executia camerelor frigorifice de refrigerare mereu au fost  implicati si din acest motiv sunt incluisv clienti care pot comanda produsul dorit  la  preturi de producator.

 

Camerele frigorifice pot sa  atinga  temperaturi care ajung si de la  -10  pana la  5 maxim  6 ˚. Ele sunt utile pentru pastrarea legumelor si  fructelor, pastrandu-se incluisv  bauturile racoritoarele  si  mancarea insa si orice alt alimente.

Capacitatea  care e detinuta de catre aceste camere  e foarte  posibil sa varieze  conform  solicitarilor clientilor in asa fel incat fiecare proiect sa poata fi  personalizat. Ele sunt construite din diverse panouri termoizolante ce au anumite grosimi , pentru mentinerea temperaturii ce este necesara la interior, le fiind dotate cu diverse echipamente moderne,  care sunt performante si care pot sa fie agregate dupa cum sunt inclusiv suflantele ca  elementele specifice  automatizarii cat si controlului.

Frigul care se creaza in mod artificial are utilizari largi in cadrul industriei alimentare care este pe plan mondial, ele fiind eficiente astfel incat sa se  faca procesul de  conservare al produselor ce sunt cunoscute ca fiind perisabile. Frigul este cel care actioneaza prin intermediul procesului de oprire sau al celui de incetinire care e specific activitatii acelor agenti modificatori,  iar lucrul acesta  se intampla gratie  temperaturilor care sunt unele scazute si mentinute permanent.

 

O refrigerare e intre acele metode  care sunt des utilizate in cadrul industriei alimentare nu doar aici,   fiind considerat un proces rapid de  racire ce e  facut  la niste temperaturi ce vor ajunge la – 5°C.

 

Obiective specifice procesului  si  utilizarii de camere frigorifice de refrigerare

 

Refrigerarea poate sa contribuie mai ales la prelungirea acelei durata specifica de conservare si la modificarea ce se va face in  mod  temporar fata de proprietatile fizico-chimice ce sunt necesare in cadrul operatiilor tehnologice  diverse, cum ar fi margarina, cat  si pentru  ciocolata,  unt si la crearea  conditiilor optime care privesc temperatura in  cadrul proceselor biochimice  si  in cadrul  proceselor tehnologice,  tratamentelor termice care sunt aplicate lichidelor cum ar fi vinul, in  scopul de modificare a compozitiei.

Refrigerarea tine cont de racirea  ce va fi efectuata produselor alimentare in acest fel ajungandu-se la  temperaturi ce sunt apropiate si de cele  specifice  congelarii.


Add your comment

Your Name


Your Email (only if you are happy to have it on the site)


Your Comment - no HTML or weblinks


Enter this number in the box below and click Send - why?Unfortunately we have to do this to prevent the system being swamped by automated spam

 
Please note that whenever you submit something which may be publicly shown on a website you should take care not to make any statements which could be considered defamatory to any person or organisation.Click for Map WikanikoWork from Home
site map | cookie policy | privacy policy