Login
Get your free website from Spanglefish

Avantajele detinute de sistemul de alarma GSM

by Marius ro - 08:16 on 25 May 2017

sisteme de alarma gsm

In lista  aceasta de numere de telefon sunt inclusiv numerele  telefonice ale  dispeceratului  firmei  de paza side  protectie cu care are inchteiat contract  posesorului alarmei prin intermediul caruia s-a incheiat in acest sens, anterior,  un  contract.

Exista unele avantaje pe care le are acest  sistem de alarma GSM  fata de  paza ce poate fi asigurata folosind pentru acest lucru  personal uman, iar dintre acelea   mai importante, pot sa fie enumerate urmatoarele:

  • costul care va fi unul mai mic,  investitia aceasta fiind considerata mica si deasemeni facuta doar  o singura data, adica doar la momentul cand este instalata alarma, adica la inceput, de  oricine, nu numai de catre un specialist in domeniu;
  • detectorii lucreaza  in mod permanent, practic in continuu sunt intr-o stare de veghe, supraveghind toate zonele care se afla in cadrul obiectivului, acele zone prin care poate  sa patrunda intrusul;
  • centrala de alarma cat si detectorii sunt niste  sisteme automate ce nu vor  ,,dormi” niciodata pe timpul serviciului si care nu o  solicita o plata a unui salarui lunar, cum stim ca se intampla in cazul serviciilor de  paza asigurata  cu ajutorul agentilor.

 

Tipuri cunoscute si specifice de  centrale

 

O centrala de alarma o sa aiba inclus in primul rand un comunicator ce se gaseste pe o  linie fixa de  telefon, fiind o centrala ce poate  fi cuplata la o linie telefonica fixa a respectivului client la obiectivul ce urmeaza sa fie supravegheat. O centrala care este compatibila cu retele  telefoniei fixa,  aceasta operand in tara noastra, cum ar fi  cele de la Romtelecom , acesta fiind de la  RDS sau de la UPC, sau altele.

Atunci cand apare alarma, posesorul sistemului respectiv o sa fie apelat printr-un   telefon mobil, chiar de pe telefonul unde poate sa fie gasit clientul. Pot fi realizate si diverse operatiuni specifice armarii cat si de dezarmare , asta chiar si la distanta,  apeland  telefonului  fix  pe care il are clientul.

Centralele care au ca si echipament  un  comunicator in linia de telefonie fixa,  se stiu ca fiind Fortezza Tel-N4,  Tel-N3L insa si Tel N2L, sau Pro TEL-P1D cat si altele.

Centralele de alarma ce au comunicator tip GSM, vor utiliza pentru comunicare  retelele GSM ale telefonie mobile iar pentru acest lucru  e suficient sa fie inserata in centrala cartela ce va fi  de tip SIM  care este valabila indiferent ce operator de telefonie mobile este, dintre cele de pe piata.


Add your comment

Your Name


Your Email (only if you are happy to have it on the site)


Your Comment - no HTML or weblinks


Enter this number in the box below and click Send - why?Unfortunately we have to do this to prevent the system being swamped by automated spam

 
Please note that whenever you submit something which may be publicly shown on a website you should take care not to make any statements which could be considered defamatory to any person or organisation.Click for Map
site map | cookie policy | privacy policy