Login
Youtube
Get your free website from Spanglefish

Gastenboek 

Een bericht van u in ons gastenboek stellen we zeer op prijs. Ook een reactie op een eerdere inzending kan. U kunt reageren op een bericht door op "Reply" te klikken.

Na inzending wordt uw bericht door sitebeheer bekeken en daarna wel of niet geplaatst.

De sitebeheerder behoudt zich het recht voor, berichten te weigeren, ingekort aan te passen en/of te verwijderen.  

Anonieme berichten worden in beginsel niet geplaatst. Wilt u een anoniem bericht of bericht onder schuilnaam plaatsen, stuur dan een email met volledige identiteitsgegevens aan: thejerseys.eindhoven@gmail.com

70
08-12-2018. Hartelijk gefeliciteerd Ben, met je 70e verjaardag. Fijne dag.
Posted by Henny van Empel - Lathouwers on 08 December 2018
Dankjewel, Henny!!
Posted by Ben on 08 December 2018
Premiere D'n Brouwer Mariaheide
Dit was het 4de weekend achter elkaar, dat THE JERSEYS optraden. Nu in café met een grote dansvloer: D`n Brouwer in Mariaheide. Het was de 1e keer, dat ze hier speelden, dus spannend hoe zou het verlopen. We zagen de bui al hangen, toen er maar net 5 gasten zaten, toen ze begonnen te spelen. Voetballen en koopzondag zou o.a. weleens de oorzaak kunnen zijn. Maar wonder boven wonder liep het langzaam vol en het waren gezellige uren. De band had er duidelijk zin in en de plaatselijk bekende zangeres Willeke mocht ook 3 songs meezingen. Veel mooie complimenten kreeg de band van de gasten: dat ze zo geweldig waren. Een meneer zei tegen mij, "nu begrijp ik, waarom jij naar al die optredens gaat. Het is een fantastische band". Daarom ben ik ook trots op ze!!! Nu moet de band even aan de zuurstof, hahaha, want het waren toch zware weekenden. Maar zondag 16 december staan ze weer op het podium met Maxiband Timeless.
Posted by Henny van Empel - Lathouwers on 04 December 2018
Iedereen blij natuurlijk
Zondag 25-11-2018.Het jaarlijkse optreden van THE JERSEYS in `t Slot was een geslaagde middag. Niemand had verwacht, dat het zó druk zou worden. Natuurlijk fantastisch voor de band en `t Slot. Tot 18.00 uur stond het optreden gepland, maar omdat de 4de set nog niet was afgewerkt, mocht die alsnog afgemaakt worden. Iedereen blij natuurlijk. "Happy together" HOPPA!!!
Posted by Henny van Empel - Lathouwers on 26 November 2018
Happy together
Zondag 18-11-2018.`t Trefpunt waar vanmiddag THE JERSEYS weer speelden, kijk ik altijd met plezier naar uit. Gezellige sfeer, fantastisch personeel, rock, linedans en zelfs zwemmuziek. Voor ieder wat wils. En leuk al die ballonnen. Deze keer waren er ook 2 gastmuzikanten. Harry Eykemans (saxofonist)speelde samen met de band Spanish eyes, Ella en Buona Sera. Prachtige nummers. Mark Elbers (Elvis repertoire), de andere gastmuzikant zong de sterren van de hemel. Wat heeft hij een fantastische stem. Met enkele Elvissongs en van anderen, zong hij ook "You`ll never walk alone". Toen beiden bijna klaar waren met zingen, renden de fans naar het podium. Geweldig applaus en er werden foto`s en filmpjes gemaakt met hun mobieltjes. Het waren net tieners van 18. En ik bleef rustig genieten voor het podium. Zoveel publiek hadden we nog nooit meegemaakt. De 2 zalen waren bomvol en op de dansvloer kon je alleen schuifelen. Tijdens het zingen zei Ben met een brede lach tegen Timo, "Jij hebt het over gehaktballen, ik niet". Maar ook aan zo`n fantastisch, geslaagde middag, komt een eind. "Wooly bully" en "Ob la di ob la da", zijn de slotsongs. Nadat de band hun muziekinstrumenten in de auto`s hadden gelegd, gingen ze nog frietjes eten met gehaktbal. De chauffeur van de Taxbus kwam mij ophalen. Wat een toeval, dat de chauffeur en Ben elkaar nu weer ontmoeten, ze kennen elkaar al 40 jaar, vertelde de chauffeur terwijl hij mij naar huis bracht. Even de bandleden goede dag zeggen. BEN stopte nog `n stukje brood in m`n mond. "Voor onderweg", zei hij lachend. Wat een superband is het toch. Ze spelen geweldige muziek en zorgen ook nog eens voor hun superfan, dat ze onderweg niet verhongert. Haha. Het was een "HAPPY TOGETHER" "A GOOD TIME TOGETHER" !!!
Posted by Henny van Empel - Lathouwers on 20 November 2018
Bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Na een verlies gisteren van FC Eindhoven, maar met een mooi nieuw dak boven ons hoofd bij de rolstoel-tribune, traden vanavond THE JERSEYS op in het Pieter Eiffhuis in Woensel. Geen flyer en uitnodiging van de band, want het was een besloten optreden. Dan maar kijken op You Tube naar opnames van andere keren. Zo was ik er toch bij, dacht ik. Totdat dat telefoontje dat ik was uitgenodigd als hun gast. Ik was echt blij verrast! Niemand had verwacht, dat de dansvloer zo vol was met mensen aardig op leeftijd. En er werd gerockt en bij knuffelsongs hielden ze elkaar knus vast. Peter had er duidelijk ook plezier in en met zijn gitaar danste hij volop mee op de dansvloer. Iedereen moest lachen want dat hadden we nog nooit van hem gezien. Langzaam besefte ik, dat ik toch ECHT bij THE JERSEYS was. Al met jas aan wachtend op de Taxbus, speelde de band hun laatste set van de 4. Wat blij was ik, dat ik het nu wel helemaal tot het eind kon meemaken. En met het aanmoedigen van Ben werd de polonaise gelopen. HOPPA!!!Schitterend !!! Bedankt THE JERSEYS en het personeel van het Pieter Eiffhuis, dat ik erbij mocht zijn. Jullie hebben mij een geweldige avond bezorgd!!
Posted by Henny van Empel - Lathouwers on 11 November 2018
Geen dank, Henny, Fijn dat je erbij kon zijn!
Posted by The Jerseys on 11 November 2018
Boerenavond Acht 27-10-2018
Posted on 28 October 2018
Summer in the Sixties 2018
Posted on 11 September 2018
No Title
Posted on 08 August 2018
Blij
Posted on 17 July 2018
Repeteren
Posted on 05 June 2018
Trefpunt
Posted on 12 May 2018
Perron
Posted on 06 May 2018
No Title
Posted on 06 May 2018
Drie jaar geleden
Posted on 26 April 2018
Van harte gefeliciteerd!
Posted on 26 April 2018
Cees Tol (BZN) overleden
Posted on 13 April 2018
The Jerseys in het TOV-gebouw
Posted on 08 April 2018
Rocksterren-naam
Posted on 08 April 2018
Vrolijke Paasdagen
Posted on 31 March 2018
Hartelijk gefeliciteerd, Timo
Posted on 30 March 2018
Geweldige middag
Posted on 27 March 2018
Stokje over aan Leon
Posted on 12 December 2017
Voor herhaling vatbaar
Posted on 12 December 2017
CHAPEAU!
Posted on 12 December 2017
Hallo jongelui!
Posted on 05 September 2017
Spektakel eerste klas!
Posted on 04 April 2017
den Herd
Posted on 19 March 2017
Sixties in het TOV-gebouw Helmond
Posted on 07 December 2016
Boerenavond 221016
Posted on 25 October 2016
There have been some 131 posts and replies on this page. To view older ones search here.
Written by


Containing


This only searches posts, not replies.

site map | cookie policy | privacy policy