Login
Get your free website from Spanglefish

Despre societatea noastra

AMASS este un brand romanesc si reprezinta companii din Danemarca, Germania, Anglia cu experienta de peste 60 de ani in sistemele electrice de incalzire.
Sistemele de incalzire in pardoseala AMASS sunt estetice, putand fi amplasate in orice amenajare, si, de asemenea, ofera maximum de confort.
Suntem o echipa dinamica, cu experienta, iar filozofia noastra de afaceri graviteaza in jurul valorilor pe care le-am cultivat de-a lungul anilor: integritate, profesionalism si fidelitate fata de partenerii nostri.

Incalzirea in pardoseala poate fi sursa principala de incalzire?

Da, in cazul in care pierderea de caldura calculata nu depaseste ~120 W/m2. Daca valoarea pierderilor este mai mare, recomandam cresterea valorii de izolare a cladirii pentru a reduce pierderile de caldura sau montarea unei surse de incalzire complementare impreuna cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Reprezentantul AMASS va poate ajuta in acest sens.
Sistemele de incalzire in pardoseala dau un randament excelent ca sursa principala de incalzire dar pot fi si sursa secundara in cazul in care exista un tip functional de incalzire la care nu se doreste renuntarea in totalitate. Incalzirea in pardoseala este o solutie eficienta, economica, moderna pentru din ce in ce mai multe cladiri noi. Cladirile vechi aflate in modernizare pot functiona cu incalzire in pardoseala inlocuind sistemul vechi dar se poate lucra in paralel cu un sistem clasic de incalzire. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare pentru a lua cea mai buna solutie.

Caracteristici si avantaje ale sistemelor de incalzire:

• Sunt unica alegere in zone unde nu exista instalatii de gaze.
• Nu sunt poluante si nu exista riscul producerii de monoxid de carbon ca la centralele termice.
• Sunt foarte potrivite pentru renovarea unei camere, in special la cele la care peretii nu permit montarea radiatoarelor.
• Cablurile electrice sunt foarte subtiri, cu grosimea de 3 - 5 mm, inaltarea pardoselii pastrandu-se la nivel minim. Acest lucru le face potrivite pentru renovarea camerelor deja amenajate.
• Montarea sistemelor electrice este foarte simpla.
• Sistemele electrice sunt silentioase si nu necesita intretinere.
• Acestea sunt o solutie excelenta pentru apartamente, si blocuri de locuinte. Costul de investitie este scazut iar instalarea este simpla. Mai mult, nu este nevoie de a instala o centrala pe gaze.
• Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala sunt mult mai sigure decat sistemele pe gaz si nu necesita verificari periodice si inspecţii tehnice precum centralele pe gaz.
• Folosite în apartamente noi cu grad mare de izolare, sistemele electrice vor fi foarte economice si eficiente.
• Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala confera flexibilitate întrucat fiecare camera are propriul sistem de incalzire ce functionează total independent. Fiecare camera va avea propriul termostat digital complet programabil pentru a stabili cu precizie temperatura incaperii si orele de functionare.
• Pot fi utilizate pentru incalzire suplimentara fata de sistemul de incalzire existent.

Click aici pentru a afla mai multe.

Eficienta energetica a incalzirii in pardoseala

Exista o anumita confuzie cu privire la dimensiunea de capabilitatile de economisire a energiei de incalzire prin pardoseala. Rezultatele mai multor studii indica faptul ca consumul de energie al sistemelor de incalzire in pardoseala este cuprins intre 50% si sub 10% fata de sistemele de incalzire conventionale.Confuzia se gaseste in dimensiunea de reducere a temperaturii ambientale.
In sistemele de incalzire prin pardoseala, aproximativ jumatate de energie este emisa sub forma de caldura in pardoseala de joasa temperatura . Acest proces este foarte eficient, deoarece prin furnizarea de o temperatura mai mica permite un sentiment mai mare de caldura, acest lucru fiind datorat faptului ca caldura radianta reduce pierderile de caldura ale corpului uman.
Economiile de energie variaza in functie de modelele de izolatie termica, si de nevoile utilizatorilor. Un alt factor de luat in considerare este costul de energie electrica.
Impartirea in zone creste eficienta energetica
Incalzirea cu energie electrica este controlata, in general, intr-o forma subdivizata, si anume, pe fiecare divizorie in parte (in loc de un singur termostat pentru incalzire centrala). Diferenta de cost de exploatare intre gaz, caldura (sau ulei), sistemelor de incalzire si incalzire in pardoseala variaza in functie de caracteristicile termice fiecarei case, varsta si eficienta ale centralei si radiatoare, moduri de utilizare, sisteme de de control instalate si tariful de gaz sau electricitate.
O energie mai curata
Impactul climatic si faptul ca nu exista un combustibil fosil nelimitat, au ca rezultat schimbari atat in normele pentru producerea energiei cat si in economisirea ei.

Incalzirea in pardoseala - confortul invizibil

Sistemele de incalzire Amass asigura o incalzire eficienta si comoda. Designul lor simplu se caracterizeaza prin flexibilitate unica in ce priveste instalarea. Toate acestea fac din sistemele de incalzire in pardoseala Amass o solutie atractiva si competitiva fata de sistemele traditionale de incalzire.

Sistemele Amass de incalzire in pardoseala conduc la o distributie uniforma a temperaturii, un climat interior confortabil si un minim de curenti de aer. In acelasi timp, acestea ofera posibilitati nelimitate de decorare si mobilare. Link.

Incalzire optima pentru orice incapere din casa dumneavoastra


Indiferent daca doriti temperatura ridicata sau mai scazuta, sistemul de incalzire electrica prin pardoseala de la Amass va asigura confortul de care aveti nevoie.
Sistemul nostru de incalzire este invizibil, ceea ce va confera noi posibilitati de a va mobila casa si de a o decora, fara a fi nevoie sa luati  in considerare spatiul folosit pentru calorifere.     

         
Camera de zi
Cand vreti sa va relaxati, sistemul de incalzire din camera de zi va asigura o temperatura confortabila care nu este nici prea rece nici prea calda. Mai presus de toate, caldura trebuie sa fie furnizata pentru incaperea care este folosita de familie.
In camera de zi, stati intr-un loc si sunteti aproape de podea, motiv pentru care sistemul nostru de incalzire prin pardoseala este ideal. Acest lucru asigura o caldura placuta la nivelul podelei si o temperatura confortabila la nivelul la care stati.

 

Degivrarea solului - Pregatirea suprafetelor inainte de instalare

Peste placa de beton existenta sau direct pe sol dupa caz, trebuie efectuata o izolatie termica; se instaleaza un polistiren extrudat de densitate mare, de grosime minim 3cm, recomandat 5-10cm. In acest mod, se impiedica pierderea de caldura catre sol si in acelasi timp se directioneaza caldura in sus.

Peste stratul izolator de polistiren, se prinde o plasa metalica de grosime 4-6mm cu ochiuri 10x10cm. Aceasta va arma sapa ce urmeaza a fi turnata si va folosi drept suport de prindere a instalatiei de incalzire.

Instalarea

Sistemul electric de degivrare este compus din benzi de fixare, cabluri electrice incalzitoare, termostate si senzori. Senzorii sunt de doua tipuri:
- senzori de temperatura - folositi in aplicatiile unde puterea instalata nu depaseste 2-3 kW;
- senzori de temperatura si umiditate - acolo unde suprafetele sunt mai mari, puterea electrica instalata fiind de asemenea semnificativa; in acest caz, sistemul va functiona doar cand ambele conditii de aparitie a zapezii si ghetii vor fi indeplinite, fapt ce va duce la importante economii de energie electrica.

Banda de fixare se prinde de plasa metalica si ajuta la pastrarea unei distante egale intre spirele cablului incalzitor ce urmeaza a fi instalat.

Click for Map
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement