Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
12 December 2011
Paastheater Eeneind

HET PAASTHEATER!
De voorbereidingen voor het wagenspel op tweede paasdag 2012 zijn in volle gang. De eerste bijeenkomst heeft al plaatsgevonden op donderdag 13 oktober. Dit is door alle aanwezigen als een positieve opstap naar het theater ervaren. Het podium (platte wagen met huif) hebben we ook al tot onze beschikking. Deze hebben we spontaan aangeboden gekregen door een plaatselijke tuinder. Daarnaast hebben zich inmiddels acteurs, schminkers, naaisters en decorbouwers aangemeld.
Om het Paastheater succesvol te laten verlopen, zijn we nog altijd op zoek naar twee jeugdige spelers, die een rol willen spelen in het theater. De minimale leeftijd voor de kinderen, die graag mee willen spelen, is 8 jaar.
 

Het script is intussen geschreven en uitgewerkt door niemand minder dan onze ervaren producer Alexander Gielen.
Onze formule is nog steeds “Voor en door Eeneindenaren”, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat kinderen van buitenaf niet welkom zijn; ook zij zijn van harte welkom!!
We zijn gestart met repeteren op donderdag 3 november in de schutshut op de Mulakkers, dit onder deskundige begeleiding van de gebroeders Gielen en de Sint Antoniusschut.
 

Ook op het moment dat de repetities zijn gestart, is de jeugd (met evt. ouders) nog altijd van harte welkom om binnen te lopen om alsnog een kijkje te komen nemen en eventueel nog in te schrijven voor een rol. Grijp nu je kans, wees er snel bij!
Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met Willie van der Heijden, Parallelweg 4, tel.: 06 - 53844967.

Het Paastheater wordt mede mogelijk gemaakt door het St. Antoniusgilde en de gebroeders Gielen, Michael en Alexander.

(Bron Enodeblad)

Click for Map

paginabezoeken sinds 7-09-2008
hits counter

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement