Spanglefishmolly-mill | sitemap | log in
This is a free Spanglefish 1 website.

Welkom bij Molly Mill.

Molly Mill is een blues- rockband uit de zestig en zeventiger jaren. Molly Mill opereerde in die tijd in de Eindhovense muziek scene, ontstaan uit The Infive en Soul Set Trash. In een tijd waarin vele groepen muziek maakten in de lokale kroegen en dancings. Meer informatie daarover vindt u op http://www.spanglefish.com/Sixties/
Echter ze kunnen het niet laten dus in 2011 Molly Mill nog eenmaal op het podium!
Molly Mill is uitgedaagd om op te treden bij Back to the sixties 2011. Deze uitdaging hebben we op gepikt, en met in de gelederen de originele leden Ad Maas toetsen, Ad Voets (Ad Danulli) gitaar, Pieter Schoenmakers bas en zanger Willem Voets, zij worden bijgestaan, door Bob Selder drums, en Peter Geels solo gitaar, als de vervangers van Ad v.d. Linden en Jack Verdonk, beiden ons helaas veel te vroeg ontvallen. Het is een geweldige dag geworden met dank aan de organisatie en de 3 andere bands en dj.

Molly Mill blijft voorlopig een gelegenheids band motto Just for Fun, dit mede vanwege de verschillende verplichtingen in andere Bands. Maar Kraai en Balder, 15 januari 2012,  was weer een geweldige ervaring en feest. Dus op naar het mogelijk volgende optreden. Ondertussen is door omstandigheden, Pieter Schoenmakers vervangen door Rein Louwers, welke zijn sporen ook ruimschoots verdiend heeft in diverse bands.

 

Volg het op onderstaande link. of bekijk Facebook Molly Mill.

Eerst volgende optreden: 

6 Juli bereikte ons het droevige bericht, dat onze toetsenist, Ad Maas, ons is ontvallen. Hij heeft helaas de ongelijke strijd verloren. Wij wensen zijn nabestaande heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De verwachting is dat Molly Mill na dit verlies niet meer zal optreden. Er zal dan een einde komen aan een lange gezellige tijd, met vele geweldige optredens en repetities. 

zondag 29 oktober 2017;

cafe Hoogtij, Eindhoven

aanvang: 17.30 uur

 ---------------------------

Voor meer Molly Mill ga naar:

http://molly-mill.wix.com/molly-mill

Contact: Ad Voets Telefoonnr. 06 24909811
mail: willemv@live.nl

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy