Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
12 March 2018
Cat te costa sa folosesti seminee electrice?

Daca ai visat intotdeauna sa iti instalezi un semineu in living dar locuiesti la bloc, iata ca o solutie excelenta pentru a-ti indeplini acest vis este reprezentat de seminee electrice. Acestea din urma nu numai ca pot sa fie o sursa de caldura suplimentara dar pot sa ofere si un aspect estetic placut pe durata unui intreg an. Cum este posibil? Ei bine, incalzirea poate sa functioneze independent de imagine asadar, daca doriti sa va bucurati de flacarile unui semineu si intr-o dupa masa tarzie de vara atunci veti putea face acest lucru extrem de usor.

Cat de mult te poate costa factura in urma utilizarii unui semineu electric?

Insa, toti cei care au luat in calcul o astfel de optiune au ridicat o intrebare destul de indreptatita: ,,daca investesc in seminee electrice pe colt atunci cat o sa ma ajunga pretul platit pe factura de utilitati?”. Aceasta este una dintre intrebarile la care vom raspunde in  randurile urmatoare si, speram sa va fie de ajutor astfel incat sa puteti face un calcul estimativ chiar de dinainte sa va achizitionati un astfel de semineu.

Dupa cum am mai mentionat, acestea pot sa fie utilizate in doua moduri: cu sau fara caldura. Mergand pe premisa ca deja ati inteles care este diferenta de consum de energie dintre cele doua moduri cunoasteti deja cat de mult puteti economisi pe aceasta parte. Partea buna este ca, indiferent cum ati utiliza aceste seminee electrice veti putea sa economisiti in mod considerabil.

Si, pentru a va da seama mai usor care este consumul unui semineu electric cel mai bine este sa va oferim un exemplu concret. Sa presupunem ca aveti un semineu electric cu un consum de 2000 W pe care il utilizati la o treapta de putere medie spre mare. Acest lucru inseamna ca veti inregistra un consum de 1500 W pe ora. Daca semineul functioneaza doua ore atunci rezulta un consum total de 3 kW. Consumul lunar, mergand pe aceste cifre este de 90 kW, daca il folositi in fiecare zi cate doua ore. Costul final al consumului este de aproximativ 35-40 lei pe luna in conditiile in care folositi semineul zilnic.

Seminee electrice cu o multime de alte avantaje deosebite nu numai costuri scazute

Cu siguranta aceste seminee electrice dau dovada de o fiabilitate foarte mare si veti putea sa le utilizati chiar si atunci cand temperaturile din exterior nu necesita sa folositi incalzirea. Avand in vedere ca in ultimii ani tehnologia  a evoluat foarte mult si specialistii au lucrat in mod constant pentru a imbunatati aceste seminee electrice, veti avea garantia ca le veti utiliza in cele mai bune conditii pe tot timpul anului.

 Cu siguranta in momentul in care veti investi intr-un semineu electric veti putea sa descoperiti o multime de alte avantaje care il insotesc. Veti putea sa va bucurati de frumusetea pe care o ofera aceste seminee electrice indiferent de tipul de design interior pe care il aveti. Specialistii au dezvoltat de-a lungul timpului seminee electrice fiabile, rezistente si cu o capacitate foarte mare de a face fata cerintelor dumneavoastra in materie de incalzire.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement