Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
18 January 2017
Generalități despre rolul DJ-ului la diverse evenimente

Ar fi greu sa ne imaginam o nunta, un botez, sau orice altfel de eveniment fara o muizica buna care sa se potriveasca profilului invitatilor, dar si al petrecerii, normal. Pe langa muzica propriuzisa mai sunt o serie de activitati antrenante ce pot fi desfasurate precum Karaokele sau diverse reprezentatii cu magicieni ori altele, depinde de cat de excentric e profilul evenimentului.

Dj pentru nunta,evenimente

Toate cele spuse mai sus intra sub umbrela atributiilor pe care le are un DJ in cadrul unei petreceri. El este special angajat pentru a avea grija ca muzica sa se potriveasca petrecerii, invitatilor, si mentine atmosfera in timpul reprezentatiilor de tip karaoke, ori trucuri magice, etc, fiinda atent sa nu se faca pauze prea mari si plictisitoare, glumind cu cei din sala sau antrenand si incurajand participantii la eveniment sa ia parte activ, fara sa se sfiasca.

Conceptul de DJ nunta a aparut ca inlocuitor al lautarilor, muzicantilor sau a formatiilor de muzica usoara sau populara. In calitate de DJ, persoana angajată poate ține locul oricarui tip amintit anterior tocmai pentru că resursa lui e inepuizabila, provenind din mediul internetului. Responsabilitatea unui DJ este sa fie la curent non-stop cu noile aparitii muzicale si cu ce e la moda, sau cu ce se asculta la acel moment pe piata petrecerilor.

De asemeni in cadrul nuntilor sau a botezurilor are rolul de a prelua dedicatiile facute de participanti si de a urmari atmosfera salii pentru a sti cum sa alterneze muzica pentru ca petrecerea sa nu devina plictisitoare. Este obligat sa raspunda cererilor muzicale ale celor care iau parte la eveniment, dar, doar atata timp cat se potriveste majoritatii participantilor si petrecere, fiind vorba de criteriile spuse mai sus.

În concluzie, pentru un eveniment reusit cautati un DJ deschis si plin de umor care va reusi sa interactioneze foarte usor cu sala si participantii pe care-i veti avea.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement