Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
15 March 2016
Avocat - Consultanta juridica

Avocat - Consultanta juridica

Avocatii isi desfasoara activitatea in general la instantele de pe tot teritoriul tarii. In cazul in care este nevoie ca acestia sa se deplaseze intr-o alta localitate, va trebui sa achitati dvs. costurile.

Trebuie sa stiti ca in cazul in care va confruntati cu o anumita problema de drept penal, civil sau comercial, cel mai indicat este sa va prezentati la cabinatul unui avocat. Avocatii nu doar ca au cunostintele teoretice necesare, insa in acelasi timp au si experienta practica necesara rezolvarii problemelor.

De obicei, orice consultatie juridica are un anumit pret. Inainte de a incepe colaborarea cu un avocat, este indicat sa va informati cu privire la preturi. In acesf fel, va veti putea face o idee despre mdalitatile prin care ii veti plati acestuia serviciile de consultanta.

Exista situatii in care autoritatile statului va pun in vedere faptul ca aveti dreptul sa fiti asistati de un avocat. Exista si situatii, de cele mai multe ori in materie penala in care statul este obligat sa va asigure serviciile unui avocat. Bineinteles ca daca dvs. doriti sa beneficiati de serviciile altui avocat veti putea. Nu uitati insa ca serviciile de consultant juridica si de reprezentare oferite de catre stat sunt gratuite. Atunci cand alegeti la ce avocat sa apelati pentru servicii de consultanta juridica nu trebuie sa alegeti serviciile cele mai scumpe, ci sa va documentati cu privire la experienta avocatului, dar si cu privire la parerile altor persoane care au mai apelat la serviciile acestuia.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement