Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
15 March 2016
WordPress hosting administrat sau neadministrat? Aceasta este intreabarea!

In sfarsit v-ati decis sa va puneti online site-ul WordPress, dar marea dilema o aveti atunci cand vedeti multitudinea serviciilor de hosting disponibile. Nu stiti daca sa alegeti un pachet de hosting shared, sau un server virtual privat, sau poate chiar un server dedicat. Plus ca la descrierile fiecarui pachet va loviti de termeni cu care nu sunteti deloc familiarizat. Dar din fericire, cine doreste sa gazduiasca un website WordPress are la dispozitie doua optiuni simple: WordPress administrat sau WordPress fara administrare (neadministrat).

WordPress hosting administrat 

Este cel mai potrivit pentru cei care detin deja un blog sau o afacere dezvoltata, pentru ca asigura configurarea, optimizarea si securizarea platformei WordPress.

WordPress hosting fara administrare

Este opusul celui de mai sus, si ofera doar posibilitatea de a instala WordPress simplu si rapid, cu un singur click. Restul depinde de dvs. Daca aveti site-ul gazduit pe un server shared, atunci nu prea aveti de ce sa va faceti prea multe griji, in schimb, situatia se schimba daca aveti si un server dedicat, unde ar trebui sa aveti cel putin cateva cunostinte de baza in administrarea unui server Linux.

Daca vorbim de securitate, optimizare si suport tehnic, atunci varianta WordPress hosting cu administrare prezinta avantaje in toate aceste puncte cheie. Dvs. nu trebuie sa va bateti capul cu securizarea si optimizarea site-ului si veti beneficia de suport tehnic non-stop. In schimb, daca optati pentru varianta fara administrare, atunci cade in sarcina dvs. sa securizati si sa optimizati site-ul, iar furnizorul de hosting va poate oferi suport doar daca aveti o problema strict legata de serviciile pe care vi le ofera. Altfel, va trebui sa depanati singur problema.

Bineinteles, puteti sa faceti si singur toate cele enumerate mai sus, dar asta implica o cunoastere temeinica a modului in care functioneaza WordPress si sa fiti tot timpul la curent cu ultimele update-uri de securitate. Va trebui sa dedicati timp pentru asta, timp pe care il puteti aloca mai eficient crearii de continut nou si imbunatatirii afacerii dvs., si sa lasati administrarea WordPress in grija celor care se ocupa cu asta. 

Crestem Afaceri, servicii de optimizare site google la preturi avantajoase..

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement