Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
10 January 2022
Cum să nu-ți mai muști unghiile? 5 moduri de a ucide obiceiul de a mușca unghiile

Sincer, trebuie să nu-ți mai muști unghiile. Mestecatul unghiilor este un obicei oribil, dezgustător și foarte urât. A învăța cum să nu-ți mai muști unghiile necesită timp, muncă și dăruire.

Spre deosebire de alcoolic, primul pas necesar pentru a opri roada unghiilor este să recunoașteți și să recunoașteți că trebuie să încetați să vă mușcați unghiile.

Cu toate acestea, a învăța să renunți la muşcatul unghiilor este pentru majoritatea oamenilor o sarcină dificil de îndeplinit și pentru mulți a fost imposibil de realizat.

În cele din urmă, cei mai mulți oameni pur și simplu renunță pur și simplu să se resemneze cu un obicei lung și excepțional de urât.

În fața faptelor, unghiile mușcate rău sunt unghii urâte. Ele pot și foarte adesea conduc la mușcătorul de unghii la o varietate de alte probleme. Muşcatul cronic sau compulsiv de unghii va duce şi adesea la.

1. Durere și umflare.

2. Infecții.

3. Conștiința de sine și jena.

4. Boli asortate și variate H1N1 îmi vine rapid în minte.

5. Unghii despicate și zdrențuite.

6. Sângerări în jurul unghiilor.

Totuși, nu trebuie să fie așa. Oamenii pot învăța cu siguranță să renunțe la roșca unghiilor și să își îmbunătățească sănătatea, aspectul și încrederea în sine.

Dacă te-ai săturat cu adevărat să ai unghii urâte și nesănătoase. Când în sfârșit te sături de unghii urâte, crăpate și rupte și poate sângerare.

Mai jos sunt 5 sfaturi simple care te vor ajuta să ai în sfârșit unghii grozave, lungi și sănătoase.

1. Recunoașteți problema. Fără acest succes, probabil că te va eschiva. De fapt, unele fotografii înainte, în timpul și după cu unghiile tale și succesul te vor ajuta.

2. Vizualizare de sine. La fel cum un jucător de baseball este capabil să-și vizualizeze bâta contactând mingea, să vă văd că vă creșteți unghii sănătoase și atractive este o mare întărire pozitivă.

3. Dieta, dieta este importantă atunci când încerci să crești unghii. Magneziu și calciu, ar trebui să mănânci acele alimente bogate în ambele. Adesea, mușcătorii de unghii sunt scăzute în ambele. Unii dintre voi obiceiul de a roade unghiile ar putea fi un efort subconștient de a obține atât calciu, cât și magneziu.

4. Schimbați-vă obiceiurile. Pur și simplu faceți altceva mai puțin dăunător oricând simțiți nevoia să vă mușcați unghiile. Am învățat să opresc orice făceam, să închid ochii și să-mi vizualizez swing-ul de golf. O mai faci și astăzi ocazional. Atinge-ți degetele de la picioare, fă altceva.

5. Înarmează-te. Aflați despre produse și profitați de acestea. Cumpărați oja fără mușcătură. Lacul de unghii nu conține substanțe chimice care au un gust teribil de urât. Există creme care te vor ajuta, au și un gust oribil.

Încercați orice produs despre care credeți că vă poate ajuta. Poartă cu tine armele fără mușcătură. Puteți aplica aceste ajutoare ori de câte ori este necesar. Unii oameni se obișnuiesc cu gustul unui anumit produs. Ar trebui sau atunci când se întâmplă asta, doar cumpărați o altă marcă.

A învăța să renunți la muşcat de unghii este o luptă. Nu este posibil să înveți cum să nu-ți muști unghiile ușor sau rapid. Poți învăța să nu mai mușești unghiile definitiv cu ceva timp și muncă.

Unghiile urâte, mușcate rău și nesănătoase nu ar trebui să facă parte din viața ta.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement