Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
03 June 2021
Avantajele constructiei modulare

In anii 1970, casele prefabricate unifamiliale au devenit raspandite in lume. Pretul scazut si timpul rapid de constructie le-au facut populare. Doar aspectul vizual a starnit scepticism multi ani. De atunci, constructia modulara pentru o casa a evoluat. Peretii si acoperisurile care par a fi imbinate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru a crea case modulare care se disting cu greu de cladirile rezidentiale conventionale. Intrucat casele mici, adesea denumite case mini sau simple, au devenit cladiri rezidentiale permanente ca alternative la cladirile rezidentiale „normale”, constructia modulara si-a gasit cu succes drumul in acest segment de piata. Modelele moderne si creative de la aproximativ douazeci de furnizori simplifica planificarea, constructia si reduc costurile. In prezent, tot mai multe persoane cauta o casa modulara.

   Tipurile de constructie a caselor in constructia modulara difera considerabil de la un producator la altul, incepand cu materialele utilizate, care variaza de la lemn si panouri pe baza de lemn la otel si piatra pana la aluminiu, sticla si caramida. In general, sistemele sunt proiectate in asa fel incat un element de baza sa poata fi reproiectat si extins. Unii producatori se concentreaza pe placari. Altii se bazeaza pe o constructie solida care aminteste de constructia de cabane din busteni. Sistemele sofisticate de planseu, pereti si acoperisuri pot fi proiectate in constructii postale sau ca elemente de conectare. Exista producatori care isi proiecteaza constructia modulara in asa fel incat un ciocan sa fie singurul instrument necesar pentru constructia exterioara.

   Nu exista niciun argument asupra gustului personal. O casa mica in constructie modulara are proprietati caracteristice. Avantajele cele mai importante sunt de asemena luate in considerare de catre proprietatrul locuintei:

  • Pret mai mic datorita asamblarii rapide si ieftine
  • Preturile materialelor sunt mai ieftine prin metode standardizate de fabricatie
  • Do-it-yourself posibil in mare masura
  • Adaptabilitate la nevoile si gusturile personale
  • Adaptabilitate la legislatia cladirilor si cerintele legale
  • Este posibila extinderea potentiala cu tipurile de constructii corespunzatoare
  • Transportabilitatea si costurile de livrare ale componentelor individuale
  • Statici deja calculate de producator si implementate pentru aprobare
  • Pretul casei pentru constructie modulara adaptabil la bugetul existent
  • Constructie pur ecologica cu utilizarea exclusiva a materialelor de constructie organice, cum ar fi lemnul.
  • Revizie mult mai ieftina datorita elementelor constructive ale ansamblului modular

   Toate cladirile care sunt locuite permanent, cum ar fi o casa in constructie modulara, sunt supuse aprobarii. Casele modulare au avantaje fata de o casa liber planificata si construita. Producatorii au planuri de constructie si, in majoritatea cazurilor, obiecte de referinta. In plus fata de valorile empirice care au intrat in implementarea tehnica, securitatea sporita a planificarii duce la cereri anterioare de autorizatie de constructie. In plus, cumparatorul economiseste cateva etape costisitoare de planificare, cum ar fi proiectarea arhitecturala si o evaluare structurala. Casele modulare prefabricate de la majoritatea producatorilor au fost deja „exploatate” tehnic. Planurile de constructii pot fi create si prezentate timpuriu si precis. Modificarile din

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement