Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
11 May 2020
Sfaturi pentru ingrijirea corecta a unghiilor

Unghiile bine îngrijite pot face diferența între o primă impresie grozavă și una slabă. Modul în care îți păstrezi unghiile spune multe despre tine, ca persoană, așa că păstrarea acestora este condiția de vârf este o necesitate. Dacă doriți să vă asigurați că unghiile dvs. vor arăta întotdeauna drăguț, puneți la dispoziție un mic kit de manichiură pe care îl puteți lua oriunde. Iată câteva elemente esențiale pentru unghii pe care ar trebui să le asigurați.

 

Fișier de unghii din sticlă: pentru unghiile perfect file, este mai bine să investiți într-un fișier de unghii de sticlă. Deși tind să fie puțin mai scumpe decât bordul tău mediu, sunt mai bune pentru unghiile tale. Fișierele de unghii din sticlă îți lasă unghiile mai netede și mai puțin zimțate decât alte tipuri, sunt ușor de sterilizat și sunt mult mai bune pentru unghiile acrilice.

Palton de bază: Deși poate nu pare foarte important să puneți acel strat subțire de lac transparent pe unghii înainte de poluarea voastră colorată, este esențial pentru unghiile sănătoase și cu aspect deosebit. Un strat bun de bază vă poate ajuta să vă protejați unghiile de colorare, în special atunci când folosiți un lac de culoare închisă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura unghiile sănătoase care nu se vor despica, coji, rupe sau deveni fragile. Când achiziționați un fond de bază, căutați unul care conține aloe vera sau vitamina E pentru a vă ajuta să vă fortificați unghiile. Unghiile sănătoase vor arăta grozav, iar stratul de bază va ajuta lacul de unghii să se netezească și să rămână mai mult timp.Produse cosmetice ieftine pe mineralium.Top Coat: Un strat de top pentru unghiile tale va ajuta la păstrarea labei de unghii aparent excelent, prin împiedicarea așchierii și ajutarea la poluare să dureze mai mult timp. Un strat de top poate ajuta la păstrarea polishul în timpul lucrului, la spălarea vaselor sau la alte activități care pot fi distructive pentru o manichiură.

Îndepărtarea lacurilor de unghii care nu sunt acetonice: Îndepărtarea lacurilor de unghii non-acetonă este importantă din câteva motive. În timp ce un demachiant normal ar fi suficient pentru a lua pur și simplu un oțel inestetic de sfaturi, nu este recomandat atunci când îndepărtați lacurile de unghii din unghiile acrilice. Îndepărtarea lacului non-acetonă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura că lacurile de unghii respectă corect unghiile. Îndepărtați uleiurile nedorite de pe unghii, luând o bilă de bumbac înmuiată în îndepărtarea non-acetonă și ștergând-o pe unghii. Acest lucru amorsează unghiile pentru vopsire. Pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna pregătiți, este bine să aveți acest demachiant multi-utilizare la îndemână.

Tăietoare de unghii / pensule: O pereche bună de tăietori de unghii este un instrument esențial pentru sănătatea unghiilor și pentru tot confortul. O pereche de tăietori de unghii care nu este chiar la egalitate poate duce la margini zimțate și atârnări dureroase. De asemenea, penseta este esențială și pentru păstrarea unghiilor și a unghiilor degetelor curate și sănătoase.

Garnituri de bumbac: tampoanele de bumbac sunt un lucru minunat de păstrat în trusa ta de unghii. Aceste bucăți de bumbac pot fi folosite pentru a îndepărta lacurile de unghii, unghiile prime pentru aplicarea lacului sau pentru a ajuta la menținerea degetelor de la picioare separate în timpul unei pedichiuri. Sunt ieftine și sunt mai practice decât șervețele de hârtie sau țesuturile atunci când îndepărtați polishul.

 

 

 

 

 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement