Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
17 April 2020
Ce fel de rezervor sa achizitionezi - incastrat sau normal

Cea mai bună metodă de a te bucura de o configurație a rezervorului de toaletă American Standard este să cumperi întregul set! Vasul de toaletă, accesoriile cromate și accesoriile merg perfect cu configurarea standard a rezervorului de toaletă,vezi aici produse. Cea mai bună caracteristică a acestor toalete este cea pe care nu o puteți vedea. Anume, serviciul pentru clienți și faptul că aceste rezervoare de toaletă necesită puțină întreținere și atunci când fac piese de schimb, fie că sunt mânere crom rezistente la petele sau scaunele vaselor de toaletă sunt destul de ieftine.

Compania este în jur din 1872 și a menținut așteptările pe care le-ar avea de la o companie care se află în afaceri de atâta timp. În timp ce produsele lor vin în toate tipurile, rezervoarele de toaletă sunt ceva de care au mândrie specială. Fie că este vorba de o baie mică sau una mare, au un rezervor pentru asta. Fie că doriți un rezervor modern sau unul cu linii clasice și mânere ornamentate,

American Standard este cu adevărat brandul tău unic. În timp ce formularul este ceva care rămâne în funcție de stilul unității de rezervor instalate, funcția este aceea de a intra în joc experiența îndelungată a American Standard în afacere. Odată cu avansarea tehnologiei de spălare, condusă de departamentul de cercetare și dezvoltare al American Standard, rezervoarele de spălare s-au micșorat de la unități de cinci galoți de mamut instalate la șase metri înălțime până la minuni mici și eficiente îmbrăcate în ceramică care oferă mai multă putere pumnului cu mai puțin de un galon de apă.

Natura modulară a toaletei americane standard vă permite să înlocuiți părți individuale de ceva care nu merge bine. Deși acest lucru nu poate părea o mare preocupare în momentul achiziției, este un lucru la care trebuie să te uiți ca client informat.
 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement