Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
17 April 2020
Alegerea unui nou cazi pentru baie

Alegerea unui nou bazin de spălare pentru amenajarea băii dvs. poate părea un proces descurajant, însă, cu câțiva pași simpli, puteți identifica rapid soluția potrivită care nu numai că vă va oferi funcționalitate și practic, dar va combina perfect în designul dvs. și va face impactul. căutați să obțineți.

Proiectarea unei noi băi, indiferent dacă este vorba despre baie, baie de familie sau toaletă pentru oaspeți, poate fi un moment atât de interesant. Trebuie să transformi spațiul în spațiul tău de vis, să adaugi toate elementele pe care le simți importante și să le pui într-un mod în care știi că va funcționa pentru tine și familia ta.

Unul dintre primele lucruri pe care doriți să le luați în considerare atunci când vine vorba de alegerea bazinului de spălare potrivit pentru proiectarea dvs. este cine va folosi bazinul în mod regulat. Dacă bazinul trebuie să intre în apartamentul dvs., atunci acesta va fi folosit mai ales de dvs. și de soț. Într-o baie de familie se poate descoperi că este folosită de copii și de membrii familiei de toate vârstele, în timp ce un bazin în baie de oaspeți va fi folosit de majoritatea oaspeților care vă vizitează casa, împreună cu membrii familiei dvs. din când în când.

Următoarea considerație este identificarea celei mai bune dimensiuni pentru bazinul de spălare care va funcționa în spațiu și nu va ocupa prea mult spațiu. Mărimea bazinului trebuie identificată în funcție de spațiul total disponibil,vezi aici produse. Amintiți-vă când vă decideți cu privire la plasare, asigurați-vă că orice ușă de duș se poate deschide cu ușurință și că nu așezați bazinul prea aproape de toaletă, că vă aflați ghemuit într-un colț incapabil să se miște.

De aici vei dori să te uiți la stilul pe care speri să-l obții. Concepeți un spațiu modern sau tradițional? Stilul pe care vă concentrați va determina bazinul de spălare potrivit pentru a vă îmbina cu tema dvs. și pentru a produce impactul pe care doriți să îl faceți. Nu uitați că un bazin modern pătrat și cu căptușire dreaptă s-ar putea să nu funcționeze bine într-un design tradițional de baie, așa că aveți grijă la alegerile dvs. și asigurați-vă că urmați în același timp același stil în tot spațiul.

În continuare se stabilește tipul. Tipul de lavoar este determinat și de aspectul general pe care doriți să îl obțineți. Există diferite tipuri de chiuvete pentru care puteți alege. Luați în considerare un bazin montat pe perete dacă doriți să vă maximizați spațiul de pe podea și nu doriți ca un piedestal să iasă sub chiuvetă. Puteți alege un design de top dacă doriți să vă montați bazinul pe dulapuri, ceea ce vă va oferi o bogăție de depozitare, esențială în orice design de baie. Opțiunea finală este designul piedestalului, care este un bazin de spălare pe stand propriu, care poate fi mai degrabă limitativ.

Atunci când alegeți vasul de spălare, luați în considerare robinetele pe care doriți să le utilizați. Trebuie să vă asigurați că robinetele la care vă aflați vor funcționa cu bazinul. Dacă aveți inima setată pe un robinet mixer, atunci este posibil să aveți nevoie doar de o gaură de robinet în chiuvetă, unde, dacă veți avea robinete individuale, veți avea nevoie de două găuri. Ceva ce trebuie să țineți cont atunci când luați decizia finală.

Ultimul pas de făcut este să vă imaginați bazinul din spațiul dvs. de baie și să luați în considerare finisajul general pe care îl veți obține. Sunteți mulțumit de finisajul general? Acest design funcționează pentru tine înainte?


 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement