Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
03 April 2020
Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona un chiuveta baie montat pe blat?

Lavoarele cu montare pe blat sunt descendentele primelor obiecte sanitare si pastreaza forma clasica de bol. Acest tip de chiuveta baie poate sa se adapteze cu usurinta oricarui stil de design interior incepand de la cele clasice pana la cele moderne. In ultimul deceniu, am asistat la o renastere a acestui model.

Un lavoar baie montat pe blat este o varianta practica si eleganta care iti va completa in mod armonios baia. Insa, inainte de a achizitiona un astfel de model este esential sa iei in considerare atat avantajele cat si dezavantajele. In randurile urmatoare iti vom prezenta toate aceste informatii, astfel incat sa poti investi in cunostinta de cauza.

 

Avantajele prezentate de un lavoar baie montat pe blat

 

Un lavoar baie pe blat este mai mult decat un simplu obiect sanitar. Este si un element de design exceptional care va atrage privirile admirative atunci cand cineva iti va folosi baia. Un prim avantaj al unui astfel de lavoar baie este reprezentat de versatilitatea modelului. Pe piata vei putea sa gasesti numeroase modele de lavoar baie care sa se integreze perfect in design-ul baii tale.

Un lavoar baie cu montare pe blat are stil si creeaza intotdeauna o impresie buna. De asemenea, poti sa iti pui imaginatia la incercare si sa te joci cu formele obtinand un lavoar baie creativ care sa spuna o poveste. Un alt avantaj este acela ca lavoarul cu montare pe blat este foarte usor de schimbat. Nu va mai fi necesar sa achizitionezi iarasi mobilier si lavoar doar pentru a te asigura ca piesele sunt compatibile intre ele. Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti lavoarul sau si bateria, daca este cazul.

Este usor si confortabil de utilizat iar spatiul care este disponibil in jurul lavoarului poate sa fie folosit pentru depozitarea unor mici obiecte esentiale in rutina de ingrijire zilnica. Poate sa fie montat la orice inaltime astfel incat sa fie usor de folosit de toti membrii familiei. Daca inaltimea de montaj este corect realizata atunci va deveni o piesa confortabila.

Montajul se realizeaza si acesta usor. Trebuie doar conectat la instalatia de apa si la sifonul de scurgere. Insa, este esential sa apelezi la un instalator priceput care sa ti-l instaleze si sa te bucuri de lavoarul tau nou. In plus, pot sa fie instalate si dulapioare care sa iti ofere o functionalitate ridicata pentru intreg spatiul.

 

Dezavantajele prezentate de un lavoar baie montat pe blat

 

            Pentru a face o analiza corecta, este necesar sa mentionam si care sunt dezavantajele unui lavoar baie montat pe blat. Nici un produs nu este perfect si nu exista nici unul care sa nu prezinte si dezavantaje. Daca vei alege o baterie incorecta atunci te vei stropi de fiecare data cand vei folosi lavoarul. Fata de alte tipuri de lavoare va trebuie sa il cureti atat pe interior cat si pe exterior iar in zona de imbinare se creeaza o suprafata dificil de curatat.

            Modul in care este realizat montajul este foarte important intrucat daca nu este realizat corect atunci stabilitatea lavoarului dar si rezistenta sa este dificil de realizat. Cu cat este mai bine motat cu atat va rezista mai mult si te vei putea bucura de lavoarul tau.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement