Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
19 February 2020
O cada de dimensiuni generoase sau cabinele mai elegante

Atunci cand iti amenajezi baia in mod evident apare intrebarea: ,,Ce sa aleg? O cabina de dus sau o cada in care sa ma rasfat?”. In primul rand, trebuie sa iti spunem ca raspunsul la aceasta intrebare tine strict de preferintele fiecarei persoane dar si de obiceiurile pe care le are. In plus, la aceasta decizie contribuie si o serie de factori cum ar fi marimea spatiului dar si de alte plusuri si minusuri prezentate de spatiul pentru care se adreseaza fiecare dintre aceste doua tipuri de obiecte sanitare.

 

Cabine de dus versus cazi de baie

 

O cada de dimensiuni generoase se potriveste foarte bine intr-un spatiu mare dar nici cabinele de dus nu te priveaza de confortul dorit intrucat gratie tehnicilor si tehnologiilor de ultima generatie poti obtine chiar mai multe avantaje. Cabinele de dus au inceput sa fie o alegere din ce in ce mai populara si avand in vedere diversitatea modelelor puse la dispozitia noastra de producatori nici nu este de mirare,vezi aici laguna.ro.

Daca te gandesti sa alegi cabine de dus atunci trebuie sa stii ca acestea au fost concepute pentru oamenii cu un stil de viata foarte activ. Un avantaj pe care il aduc cu sine acestea este capacitatea de economisire a apei si faptul ca este o varianta mai ecologica in comparatie cu o cada de baie. Cantitatea de apa folosita in 10 – 15 minute este semnificativ mai mica decat sa umpli o cada cu apa. Inca un aspect care inclina in favoarea cabinelor de dus este intretinerea mult mai usoara. La capitolul minusuri pe care le pot avea aceste cabine dus poate sa fie izolarea necorespunzatoare care poate crea probleme sau spargerea peretilor de sticla intervenind astfel lipsa de confort.

Punctul forte al unei cazi este confortul. Cu siguranta, in momentul in care vei dori sa te retragi in oaza ta de liniste vei putea sa te relaxezi si sa te bucuri de o baie calda. Cazile de baie sunt disponibile in numeroase modele si marimi, capabile sa satisfaca toate necesitatile. Pot fi reconditionate si pot sa reziste o viata intreaga.

Exact ca si in cazul unei cabine dus si o cada de baie poate sa vina cu numeroase functionalitati: hidromasaj, cromoterapie, ozonoterapie si asa mai departe. Minusul cel mai mare legat de cazile de baie il reprezinta necesitatea de spatiu. Mai ales daca iti plac cazile generoase atunci nu le vei putea face niciodata sa fie compatibile cu spatiile mici. Cazile de baie sunt mai greu de intretinut in comparatie cu niste cabine dus care, daca sunt de tip walk – in trebuie doar stearsa suprafata rapid.

 

Concluzii legate de cabine dus si cazi de baie

 

Daca dimensiunile spatiului din baie iti permit, poti sa instalezi atat cabine dus cat si cazi. Dar inainte de a opta pentru ambele trebuie sa te asiguri ca ai spatiu necesar pentru amandoua si nu renunti la spatiul destinat pentru confortul tau si libertatea de miscare.

Cunoscand aceste cateva informatii despre cabine dus si despre cazi de baie, pana la urma totul se rezuma la a pune totul in balanta si sa cantaresti bine optiunile. Alegerea ramane la latitudinea ta si, speram ca am reusit sa te ajutam sa decizi mai usor ce este potrivit pentru baia ta.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement