Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
18 February 2020
Ce faci daca ai ramas cu masina in mijlocul drumului?

Orice sofer stie ca se poate intampla de multe ori sa ramana cu masina pe marginea drumului indiferent cat de noua sau chiar daca a fost reparata recent. Astfel de situatii neplacute te pot lua prin surprindere oricand, dar ce te faci atunci cand chiar se intampla?

   Ce trebuie sa faci daca ai ramas cu masina pe marginea drumului?

In primul rand, nu trebuie sa te panichezi. Este cel mai rau lucru care se poate intampla in aceasta situatie. Pe cat posibil, masina trebuie scoasa de pe partea carosabila pentru a evita un incident cu un autoturism aflat in circulatie iar apoi trebuie sa imbraci vesta reflectorizanta. Pasul urmator este sa folosesti triunghiurile reflectorizante asa cum prevede legislatia in vigoare.

Dupa ce ai asigurat masina si ai avertizat participantii din trafic de situatia produsa prin intermediul metodelor de mai sus este timpul sa cauti in telefon numarul unei firme de tractari auto. Daca ai fost responsabil si ti-ai facut temele dinainte, atunci cu siguranta ai un numar sau chiar mai multe la care poti sa apelezi.

Daca este pentru prima data cand ti se intampla asa ceva si nu ai nici un numar de telefon al unei firme de tractari auto atunci poti sa cauti rapid unul pe internet. Totusi, nu trebuie sa ignori importanta unor servicii de calitate si sa alegi profesionisti in domeniu. In cazul in care te afli departe de orasul in care activeaza respectiva firma de tractari auto atunci va trebui sa cauti un numar al unei firme cat mai apropiate de locatia ta. O firma de tractari auto locala va actiona mult mai rapid decat una care trebuie sa se deplaseze destul de mult.

Este indicat sa eviti asa zisii ,,pirati” fara autorizatie care tracteaza autovehicule ieftin si de cele mai multe ori in conditii nesigure. Tractarea fara a se lua masurile de precautie necesare este o actiune periculoasa si poate pune in pericol atat ceilalti participanti la trafic cat si masina ta. Tocmai de aceea este bine sa alegi persoane avizate in domeniu si care pot sa te ajute in mod real.

O firma de profesionisti te poate despagubi in cazul in care s-a produs o situatie neprevazuta in timpul tractarii.

 

Apeleaza cu incredere la o firma de tractari auto

 

In momentul in care suni la o firma de tractari auto este important sa oferi cat mai multe informatii despre locul in care te afli dar si despre situatie astfel incat sa poata interveni prompt si eficient. Daca vei tine cont de toate aceste lucruri atunci firma de tractari auto va putea interveni prompt si eficient.

Pe intreaga durata a acestei operatiuni este recomandat sa iti pastrezi calmul. Stim cat de neplacut poate sa fie dar frustrarea si nervii nu vor ajuta pe nimeni. Alegand o firma de tractari auto dupa niste criterii atent stabilite vei reusi sa primesti servicii de calitate si preturi corecte.

Apeleaza cu incredere la firmele de tractari auto si vei putea sa fii pregatit pentru orice situatie care ar putea aparea in timpul deplasarii tale.

 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement