Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
16 February 2020
Cea mai populara modalitate prin care poti sa iti amenajezi locuinta

Gresia si faianta reprezinta cea mai populara modalitate prin care poti sa iti amenajezi locuinta. Indiferent daca este vorba despre baie, hol sau bucatarie, aceasta solutie iti ofera posibilitatea de a crea spatii practice, usor de curat si foarte placute din punct de vedere estetic. Pe piata se pot gasi numeroase modele, forme, texturi si culori astfel incat sa se poata crea un design asa cum iti doresti.

Cu toate acestea, datorita acestei varietati de pe piata, uneori poate sa fie destul de complicat sa alegi un model care sa raspunda tuturor cerintelor tale. Tocmai din acest motiv, vom vorbi despre cele mai importante aspecte care stau la baza alegerii acestor placi de gresie si faianta astfel incat sa fie potrivite pentru casa.

Aspect de care sa tii cont atunci cand cumperi gresie si faianta

Atunci cand se alege gresie si faianta pentru casa, primul aspect de care trebuie tinut cont este sa tii cont de aspectul general al locuintei. De exemplu, daca doresti sa amenajezi un spatiu intr-un anumit stil, atunci poti trebuie sa stii ca in magazine vei putea sa gasesti modele in acel stil.

Urmatorul aspect important este sa te decizi daca vei alege modele de gresie si faianta cu suprafata lucioasa sau mata. Dar acest aspect este unul care tine seama de preferintele personale. Cu toate acestea, este bine sa stii ca modelele lucioase scot in evidenta mai bine petele si amprentele iar in acelasi timp ofera un aspect deosebit locuintei daca este intretinut corespunzator.

Apoi, conteaza foarte mult si marimea placilor de faianta si gresie. Designerii de interioare folosesc adeseori placi supradimensionate pentru a obtine amenajari interioare de efect.

Placile de gresie si faianta pot sa fie fabricate din lut rosu sau sau alb. Cele de culoare alba sunt mai rezistente la factori externi si au o absorbtie mai mica a apei in comparatie cu cel rosu. Pe piata se mai poate gasi gresie portelanata sau obisnuita. Cea portelanata, datorita proprietatilor sale tehnice gresia portelanata poate sa reziste mai bine la socuri mecanice. Placile obisnuite pot sa fie folosite pentru imbracarea peretilor.

            Cat de mult conteaza tara de provenienta si brand-ul?

 

In afara de caracteristicile tehnice, este important sa se acorde atentie si la aspect precum tara de provenienta si brand-ul. Tara de provenienta poate sa spuna multe despre modul in care sunt fabricate aceste placi de gresie si faianta. De exemplu, cele care provin din Italia si Spania seteaza tendintele, oferind cele mai noi si neobisnuite colectii dar sunt ceva mai scumpe. Modelele de gresie si faianta produse in Polonia sunt mai accesibile din punct de vedere al pretului si se remarca prin colectii moderne.

Brand-ul vorbeste de la sine. Conteaza foarte mult si de la ce tip de firma alegi sa achizitionezi gresie si faianta. Mai ales daca iti doresti calitate, atunci trebuie sa pui un accent deosebit si pe locul din care urmeaza sa achizitionezi gresie si faianta. Si, nu in cele din urma, opteaza pentru gresie si faianta care sa iti faca placere.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement