Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
22 January 2020
Imprimeuri la moda pentru rochii

Copilaria este un amalgam de culoare si veselie, aspect care se reflecta si in vestimentatia micutilor. In cazul fetitelor culorile si veselia sunt mai diversificate si prind viata pe piesele vestimentare prin diverse imprimeuri, aplicatii si motive grafice. Imprimeurile sunt extrem de raspandite in crearea vestimentatiei pentru copii si, mai ales atunci cand vine vorba despre rochii fete nu lipsesc.

Fetitele care adora sa fie in centrul atentiei si sa poarte cele mai creative rochii fete trebuie sa isi completeze garderoba cu niste piese vestimentare pe masura. Dar, inainte ca mamicile sa porneasca la cumparaturi le sfatuim sa fie atente putin si la moda pentru copii.

Imprimeurile fiind foarte populare, nici atunci cand vine vorba despre rochii fete nu se poate spune ca lipsesc, asadar, pentru a-ti gasi inspiratia iti recomandam sa arunci o privire asupra acestor randuri si sa afli care sunt imprimeurile cele mai in trend.

Rochii fete cu buline

Imprimeurile cu buline exprima gingasie, candoare si creeaza un look foarte dragut pentru orice fetita. Daca doresti sa cumperi rochii fete care sa inveseleasca garderoba oricarei micute domnisoare atunci o rochie cu buline reprezinta alegerea ideala.

Chiar si daca alegi o culoare mai practica precum albastru inchis, bulinele vor inveseli tinuta si o vor scoate din monotonie. Asortata cu fundite sau volanase vor creea un look foarte dragut care va fi remarcat inca din primele momente.

 

Imprimeurile multiple policolore

 

O explozie de culori controlata poate sa creeze un efect impresionant pentru orice piesa vestimentara. Mai ales atunci cand vine vorba despre rochii fete, veselia si culoare nu trebuie sa lipseasca din vestimentatie. O asociere reusita de imprimeuri nu va trece neobservata iar combinatiile de imprimeuri care reusesc sa spuna o poveste dintr-o singura privire cu siguranta vor fi adorate de micutele domnisoare.

Florile si dungile

Indiferent daca sunt utilizate separate sau asociate in combinatii atractive, cele doua tipuri de imprimeuri au darul de a crea efecte impresionante. Pentru garderoba unei micute domnisoare acest tip de rochii fete cu flori si dungi reprezinta un must have.

Daca alegi o astfel de rochita atunci trebuie sa eviti accesorizarea excesiva si sa mizezi pe modele de accesorii simple.

Imprimeuri cu eroi si printese din desene animate

Pe langa aceste imprimeuri despre care am vorbit, nu trebuie sa uitam de cele cu personaje din desene animate. Suntem siguri ca orice fetita are o printesa sau un personaj preferat pe care va dori sa il poarte chiar si atunci cand vine vorba despre o rochita.

Pana la urma cel mai mult conteaza preferintele pe care le are fetita ta dar si confortul pe care il are pe durata purtarii modelului de rochii fete preferat.

Garderoba oricarei fetite are nevoie de piese vestimentare colorate si vesele, asadar, alege rochii fete care sa fie potrivite cu personalitatea ei de copil si vei putea sa ii oferi o experienta placuta de fiecare data cand va purta o rochita aleasa de tine. Imprimeurile sunt esentiale in vestimentatia pentru copii si adauga o nota de personalitate proprie fiecarei hainute.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement