Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
19 December 2019
Ce trebuie sa faci atunci cand ramai cu masina pe marginea drumului?

Daca vacanta s-a terminat atunci in mod inevitabil trebuie sa te intorci acasa. Pui bagajele in masina, faci check-out-ul de la hotelul sau cabana unde ai petrecut sejurul cu familia sau prietenii si pornesti la drum. Dupa numerosi kilometri parcursi, masina cedeaza si ramai blocat pe marginea drumului. Hotelul sau cabana unde ai stat sunt la o distanta prea mare pentru a te intoarce sa soliciti ajutor, nu trece nici o masina pe care ai putea sa o opresti. Sunt numeroase situatii in care poti sa ramai cu masina pe marginea soselei si sa fie necesar sa apelezi la ajutor.

Dar, sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru a te asigura ca atat tu cat si pasagerii care te insotesc sunteti in siguranta si beneficiati de ajutorul necesar in cel mai scurt timp.

 

Cu masina pe marginea autostrazii. Ce trebuie sa faci?

 

Fiind un conducator auto de cativa ani, cel putin, iti cunosti masina mai bine decat oricine altcineva. Inainte de a porni la drum trebuie sa fii putin atent la semnele pe care le indica masina ta si la comportamentul pe care il are atunci cand ceva nu este in regula. Daca auzi sunete neplacuta, simti trepidatii in timp ce conduci sau mai grav, iese fum de sub capota inseamna ca trebuie sa iei masuri cat mai repede cu putinta.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa tragi pe dreapta si nu continua drumul daca simti ca ceva nu este in regula intrucat nu doar masina dar si siguranta ta vor fi expuse la riscuri inutile. Daca ai posibilitatea, atunci opreste intr-o parcare sau intr-un spatiu in care sa nu incurci traficul. Daca te afli in mijlocul autostrazii atunci stationeaza pe banda de urgenta si pune in spatele tau un triunghi reflectorizant care sa indice si celorlalti participanti la trafic ca sunt probleme cu masina ta.

Cel mai important este sa iti pastrezi calmul in astfel de situatii. Nu vei putea lua cele mai bune decizii daca iti pierzi rabdarea. Indiferent unde trebuie sa ajungi si oricat de repede, siguranta ta si a pasagerilor este cea mai importanta. Pune sanatatea ta si a pasagerilor pe primul loc. Apoi, suna la o firma de tractari auto si cere ajutor de la persoane specializate intrucat numai in acest mod vei putea sa te asiguri ca totul se desfasoara in cele mai bune conditii.

 

Problemele sunt remediate mai usor cu ajutor profesionist

 

Firmele de tractari auto sunt echipate corespunzator si te pot ajuta in mod real sa remediezi problemele de la masina. In functie de fiecare caz in parte, problema se poate remedia pe loc sau sa fii tractat la cel mai apropiat service auto pentru a rezolva situatia. Avand in vedere ca problemele pot sa apara in orice moment, indiferent daca este zi sau noapte, firmele de tractari auto pot sa ofere ajutorul de care este nevoie oricand.

Echipa de la tractari auto va veni echipata cu tot ceea ce este necesar pentru a te ajuta si vei putea sa beneficiezi de toate avantajele.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement