Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
28 August 2019
Cum sa alegi cei mai bun pentru baia ta?

Dusul de dimineata este precum combustibilul care pune in functiune intregul organism pentru a te mobiliza mai usor si sa intampini ziua cu zambetul pe buze. Daca intotdeauna te-au fascinate dusurile de tip walk – in si ti-ai propus sa iti montezi unul, atunci trebuie sa stii ca acestea nu pot functiona corespunzator fara sa alegi rigole dus potrivite. Daca aceste rigole dus nu sunt alese si montate corespunzator, atunci dusul de dimineata se poate dovedi a fi o adevarata dezamagire, ajungand pana la urma inapoi la conceptul de dus clasic. Cu siguranta nu iti doresti sa fii dezamgit si nici sa faci investitii degeaba intrucat instalarea unui dus de tip walk – in este o investitie destul de consistenta si mai ales atunci cand ai un buget limitat nu prea este loc de experimente esuate.

Ca sa prevezi finalurile nefericite trebuie sa stii ce tipuri de rigole dus trebuie sa alegi sim ai ales sa te asiguri ca montajul este realizat corect. In continuare vom vorbi despre sistemele de scurgere potrivite pentru astfel de dusuri, urmarind atat avantajele cat si dezavantajele prezentate de fiecare in parte.

 

Traditionalele scurgeri locale din baie

 

Cu siguranta ai remarcat aceste tipuri de scurgeri in toate locuintele in care ai fost pana acum. Nu sunt cele mai estetice dar reusesc sa isi indeplineasca misiunea cu succes. Dar una singura nu este suficienta pentru a putea sa faca fata la intreaga cantitate de apa care se scurge de la dus. Este important sa se monteze cel putin doua astfel de scurgeri, un dezavantaj major al acestora este acela ca in timp se pot deteriora iar colturile sa devina ascutite fiind astfel un pericol pentru cei care se afla in preajma.

 

Rigole dus si gratare

 

Nici nu mai trebuie sa mentionam ca acestea sunt cele mai elegante optiuni pe care le ai la indemana atunci cand doresti sa te bucuri de un dus de tip walk – in. Se incadreaza perfect in orice tip de design interior iar scurgerea apei se face de-a lungul acestei rigole dus. In acest mod, apa nu se acumuleaza intr-o singura zona iar scurgerea se realizeaza mult mai eficient decat in cazul celor locale.

Avantajele prezentate de instalarea unei rigole dus sunt destul de multe si se pot observa cu ochiul liber. Este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face atunci cand doresti sa instalezi un dus de tip walk-in intrucat arata bine si se potrivesc cu mediul in care sunt instalate.

Dar, cum nimic bun nu tine o vesnicie, trebuie sa vorbim putin si despre dezavantajele care insotesc aceste rigole dus. In primul rand, exista riscul de a cadea inauntru obiecte mici precum inele sau cercei, asadar este esential sa fii atent cu aceste mici obiecte pentru ca sa nu fie inghitite de scurgere. Si, pentru ca sunt atat de frumoase nu vei lasa aceste rigole dus sa se murdareasca usor. Dar pentru a-si pastra aspectul estetic placut pentru mult timp trebuie ingrijite cu produse de curatat speciale pentru otel inoxidabil.

 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement