Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
28 August 2019
Chiuveta cu picior?

Atunci cand vine vorba despre amenajarea baii tale sunt foarte multe alegeri de pus in balanta: tipul de mobilier folosit, accesoriile care sa intareasca senzatia de confort si mai ales, sa nu lipseasca nimic pentru ca sa ai totul la indemana si sa te bucuri de momentele tale de relaxare.

Un lavoar este esential pentru baia ta, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca este alegerea cea mai buna atat din punct de vedere al spatiului cat si din punct de vedere al dorintelor tale.

 

Ce tip de lavoar baie sa alegi?

 

Multe persoane se intreaba daca sa aleaga un lavoar baie cu masca inclusa sau sa opteze pentru un model cu picior. Fiecare model are propriile sale avantaje si dezavantaje dar daca iti place sa depozitezi tot felul de lucruri precum prafuri de curatat, perii, cosuri, lighenase si multe altele, atunci nu va arata prea bine sa fie insirate in jurul piciorului chiuvetei.

Solutia cea mai buna este sa achizitionezi un lavoar baie care are inclusa si o masca iar in interior vei putea sa depozitezi tot ceea ce ai nevoie pentru a mentine baia intr-o ordine perfecta. Acesta nu numai ca iti ofera oportunitatea de a depozita totul intr-un mod cat mai optim dar creeaza si senzatia unui spatiu aranjat mai bine.

            O chiuveta cu picior este o alegere buna in momentul in care in baia ta spatiul de depozitare este creat in alta parte a baii. Pe de alta parte, un lavoar baie cu masca inclusa, este o idee mult mai buna intrucat poate sa iti creeze mai multa ordine si nu va exista riscul sad ai cu piciorul peste toate recipientele depozitate. Insa, dezavantajul unui astfel de lavoar baie este acela ca nu poate sa fie incorporat cu prea multa usurinta intr-o baie mica. Daca vei inghesui atat mobilier cat si o chiuveta cu masca intr-un spatiu mic, atunci acesta se va micsora si mai mult din punct de vedere vizibil. Pe de alta parte, un lavoar baie cu masca reduce riscul ca lavoarul sa isi piarda din stabilitate o data cu trecerea timpului si sa cada.

 

            Cum sa faci cea mai buna alegere?

 

            Mastile pentru chiuvete se gasesc in toate dimensiunile, culorile si formele, fiind prevazute si cu sertare daca doresti sa ai la indemana produse cosmetice care sa te ajute in rutina de ingrijire zilnica.

            In momentul in care optezi pentru un lavoar baie cu picior trebuie sa renunti in mod automat la spatiul de depozitare de sub chiuveta. Aspectul estetic al baii tale trebuie luat in considerare in momentul in care alegi dintre un lavoar baie cu masca si unul cu picior. Daca nu iti doresti spatiu de depozitare in plus si doresti sa oferi baii tale un aspect mai aerisit, atunci cel cu picior reprezinta cea mai buna alegere.

            Inainte de a achzitiona cantareste cu atentie optiunile pe care le ai si pune in balanta dorintele si necesitatile tale. Intocmai ca si in cazul altor elemente importante pentru baia ta si lavoarul trebuie ales cu aceeasi atentie. Nu uita ca acesta te va servi pentru multa vreme si vei avea nevoie de ceva care sa iti completeze baia in mod armonios.

 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement