Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
28 August 2019
Ce sa alegi?

Traim in secolul vitezei si totul trebuie sa se petreaca cat mai rapid. Timpul liber si cel alocat treburilor casnice a devenit din ce in ce mai putin. Tocmai de aceea comandam mancare sau cumparam semipreparate in scopul de a ne usura viata cat mai mult. De cele mai multe ori, astfel de obiceiuri culinare ne afecteaza sanatatea, silueta si bugetul lunar. Pentru a evita astfel de neplaceri trebuie sa ne bucuram de inovatiile tehnologice actuale care pot sa usureze viata. Datorita acestor inovatii tehnologice au aparut pe piata tot felul de ustensile de bucatarie inteligente care vor face din prepararea mancarii o adevarata placere.

Baterie bucatarie clasica sau cu dus extractibil?

O bucatarie care este echipata cu tot ceea ce este nevoie te va ajuta sa gatesti in cel mai scurt timp posibil. Dar placerea gatitului se termina in momentul in care trebuie sa speli vasele. Conteaza foarte mult si micile detalii din bucataria ta, nu numai sa folosesti cele mai inovatoare tehnologii pentru prepararea mancarii. De exemplu, alegerea unei baterii bucatarie potrivite poate sa conteze foarte mult atunci cand doresti sa duci la indeplinire sarcinile din fiecare zi.

Ofertele de pe piata sunt foarte diversificate si, indiferent de ceea ce iti doresti vei putea gasi cu usurinta. Dintre atatea modele este greu sa te decizi ce sa alegi, asadar vom pune in balanta doua dintre cele mai populare modele la ora actuala. Mai exact este vorba despre baterii bucatarie clasice si cele cu dus extractibil.

O baterie pentru bucatarie cu dus extractibil este foarte util mai ales daca gatitul este una dintre pasiunile tale. Cu ajutorul unei astfel de instalatii in chiuveta vei putea sa speli oalele care au dimensiuni impresionante fara nici un efort si fara sa iti faci probleme ca nu vor fi igienizate corect. De asemenea, cu o baterie cu dus extractibil vei putea sa speli cu usurinta orice colt al chiuvetei lasand in urma o curatenie impecabila. Chiuveta din bucatarie este locul unde se aduna cele mai multe bacterii, asadar, dupa fiecare utilizare este bine sa o cureti in fiecare coltisor. Cateodata este nevoie de un jet puternic de apa pentru a putea curate chiar si cele mai indepartate colturi iar o baterie bucatarie cu dus extractibil reprezinta solutia cea mai buna.

Chiar si atunci cand trebuie sa speli o tava, o astfel de baterie pentru bucatarie te va ajuta sa nu mai fie necesar sa faci tot felul de scamatorii cu robinetul. Dusul extractibil se intinde perfect fiind potrivit sa cureti aragazul dar si blatul de bucatarie. Vei putea sa ai mai mult loc pentru a spala eficient vasele si sa te asiguri ca fiecare dintre acestea sunt igienizate corespunzator.

Bateriile de bucatarie clasice sunt fixe si nu permit atata flexibilitate ca si in cazul celui cu dus extractibil. In plus, daca invarti foarte mult robinetul risti sa il strici sau sa ii scurtezi durata de viata. Fata de modelul de baterii bucatarie precedent nu ai atatea avantaje. Dar, daca instalatia din bucatarie nu iti permite sa le folosesti pe cele modern atunci va trebui sa te rezumi la modelele clasice.

Care model de baterii bucatarie mi se potriveste cel mai bine?

Acum ca am pus in balanta cele doua modele de baterii bucatarie este mai simplu sa iei o decizie. Insa, pentru a sti exact ce trebuie sa cumperi trebuie sa tii cont si de tipul de instalatie care se afla in casa ta. Daca este o instalatie veche atunci va trebui sa folosesti exact acelasi model. Daca doresti sa reconfigurezi totul atunci este bine sa apelezi la un specialist care te va indruma catre cea mai buna solutie.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement