Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
19 August 2019
Detectorul de minciuni – cel mai eficient mod prin care poti sa iti confirmi sau infirmi temerile

La inceput totul a fost perfect. Viata ta parea sa decurga ca intr-un basm, ba chiar multa lume iti Invidia relatia si ai ajuns la concluzia ca nu exista nimic mai perfect pe lumea aceasta. Insa, viata nu este precum un film romantic si o relatie perfecta se poate transforma intotdeauna intr-una cum nici nu ti-ai inchipuit intr-o fractiune de secunda. Este acel moment in care incep sa apara indoielile, frica aceea constanta ca nimic nu mai este ceea ce a fost. In special in relatiile in care unul dintre parteneri inseala astfel de scenarii sunt la ordinea zilei.

Situatii care solicita ajutor profesionist intr-o relatie

Intr-o relatie este foarte important sa existe comunicare dar acest lucru nu este intotdeauna posibil intrucat te poti lovi de lipsa de cooperare din partea partenerului tau. Exista foarte multe solutii pentru repararea unei relatii iar dintre toate, comunicarea si caderea la o intelegere si respectarea schimbarilor despre care s-a discutat se materializeaza, este cea mai ideala. Dar, nu intotdeauna poti sa obtii rezultatele dorite intrucat partenerii nu pot sa fie pe aceeasi lungime de unda. O solutie foarte buna, atunci cand exista motive de indoiala serioase iar minciuna deja a ajuns la niste cote impresionante si a cauzat deja foarte multe prejudicii atunci o solutie foarte buna este sa afli adevarul direct de la experti.

Supunerea partenerului la testarea cu ajutorul unui detector de minciuni poate sa reprezinte cea mai buna cale pentru a avea rezultate concludente in ceea ce priveste adevarul. Dar, este o solutie cu doua taisuri: daca se dovedeste ca partenerul tau de viata a fost onest atunci relatia se poate distruge tocmai din cauza acestei neincrederi acordate.

Mai sunt si acele situatii in care apelarea la ajutor profesionist poate sa fie perfect indreptatita. Este vorba despre acele situatii in care desi se cunoaste ca persoana in cauza a mintit se insista asupra faptului ca este onest si ca cele expuse reprezinta adevarul. Acesta este momentul perfect in care este nevoie sa dovedesti contrariul si, atunci, fara sa existe nici o alta solutie, cea mai buna metoda este dovedirea adevarului cu ajutorul unui detector de minciuni.

 

Cum te poate ajuta rezultatul de la detectorul de minciuni sa afli adevarul?

 

Mincinosul poate sa fie destul de persistent in declaratiile sale dar, cei care opereaza un detector de minciuni sunt experti cu vaste cunostinte in psihologie si comportament uman. Este foarte putin probabil in acest caz sa pacalesti pe cineva care a lucrat cu oamenii intreaga sa viata.

Testarea la un detector de minciuni poate sa fie cea mai buna solutie pentru a putea sa iti salvezi imaginea sau sa pui capat unei situatii care dureaza de prea mult timp din cauza lipsei de cooperare a partenerului,vezi aici preturile pentru servicii. Astfel, vei putea avea intotdeauna certitudinea ca rezultatele testului de la detectorul de minciuni te poate ajuta sa iei o decizie in ceea ce priveste persoana respectiva.

Desi se spune ca nu te poti baza pe aceste rezultate intrucat totul poate sa fie interpretabil, un expert care lucreaza de multa vreme cu un detector de minciuni ofera rezultate obiective care se indeparteaza total de subiectivism.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement