Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
19 August 2019
Ce tip de mobilier baie sa folosesti atunci cand spatiul nu este unul foarte generos?

In special baile din apartamentele de la bloc nu sunt atat de generoase pe cat ti-ai dori sa fie. Acest lucru nu inseamna ca nu te poti bucura de un design ca decupat din revistele de specialitate iar solutiile sunt destul de simple.

In primul rand, conteaza foarte mult culorile utilizate dar si dimensiunile pieselor de mobilier baie. Tinand cont de astfel de mici trucuri baia ta va parea mai spatioasa si mai primitoare. Daca vrei sa faci o transformare radicala atunci te invitam sa ramai alaturi de noi in aceste cateva randuri si sa descoperi sfaturile noastre.

Ce poti face pentru a avea o baie cat mai spatioasa?

Orice baie are nevoie de spatiu de depozitare, asadar, cu siguranta ai un dulap care sa te serveasca. Dar, problema dulapului este acela ca va ocupa mult spatiu. In locul dulapului iti recomandam sa alegi un mobilier baie cat mai minimalist sau poti sa optezi pentru solutii mai putin conventionale pentru a crea un spatiu de depozitare.

Tot din seria mobilierului pentru baie face parte si masca pentru chiuveta. Pe aceasta din urma o poti ridica sau sa o amplasezi pe colt. Procedand in acest mod vei putea sa castigi mai mult spatiu si nu va parea aglomerat.

Un alt truc la fel de eficient este sa montezi rafturi pe perete si in acest mod vei putea sa ai spatiul de depozitare necesar. Utilizarea spatiului pe verticala va salva foarte mult din spatiul din baie si vei reusi sa o echipezi cu tot ce este necesar pentru a-ti asigura confortul.

La inceputul acestui articol vorbeam despre cat de importanta este cromatica. Alegerea unui mobilier baie in culori deschise reprezinta solutia ideala pentru a mari spatiul din punct de vedere vizual. Nu trebuie sa fii un designer pentru a putea avea o baie care sa fie confortabila si placuta din punct de vedere vizual. Tot ceea ce conteaza este sa investesti in piese de mobilier baie in culori deschise si sa fie cat mai modulare de pe laguna.ro.

            Un alt factor care contribuie la crearea unei bai spatioase este lumina. Daca nu ai o fereastra la baie atunci poti sa asiguri lumina cu ajutorul corpurilor de iluminat. O lumina difuza creeaza senzatia unui spatiu inchis si, in acest mod degeaba ai investit in mobilier baie potrivit daca nu exist alumina potrivita care sa o puna in valoare.

De unde poti sa cumperi mobilier baie cat mai potrivit pentru spatiile mici?

Daca vei tine cont de aceste cateva sfaturi despre tipul de mobila baie potrivit pentru spatiile mici atunci vei putea sa te bucuri din nou de baia ta. Dar, tot ramane problema ca de unde poti achizitiona piese de mobilier baie care sa se potriveasca ca o manusa spatiului?

            Magazinele online este locul unde vei gasi cea mai mare varietate de piese de mobilier baie dar va trebui sa alegi cu atentie si sa te documentezi foarte bine inainte de a achizitiona.

           

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement