Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
19 August 2019
Cum sa alegi masina potrivita pentru pentru inchirieri auto?

In momentul in care inchiriezi autovehicule sunt foarte multe lucruri de care trebuie sa tii cont. In primul rand trebuie sa alegi o firma de inchirieri auto Bucuresti  cu grija, sa te asiguri ca iti ofera toate conditiile necesare pentru a putea beneficia de serviciile lor in siguranta si multe altele. In aceste cateva randuri iti vom oferi indrumare in ceea ce priveste alegerea unei masini potrivite de la premiumfly.ro astfel incat sa faci intotdeauna cea mai buna alegere.

Asadar, iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand doresti sa inchiriezi o masina:

Bugetul

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte intrucat fara a sti o suma exacta nu vei putea sa cunosti restul detaliilor. Trebuie sa iei in considerare faptul ca o masina nu trebuie aleasa dupa cel mai mic pret intrucat s-ar putea ca acesta sa nu coincida cu necesitatile tale. In majoritatea cazurilor vei putea sa gasesti masini mici, de oras care sunt potrivite pentru deplasari scurte. Daca planuiesti sa calatoresti cu masina inchiriata in diferite puncta ale tarii, atunci trebuie sa iei in considerare faptul ca ai nevoie de loc pentru fiecare pasager dar si pentru bagaje.

Echiparea autovehiculului

Atunci cand apelezi la servicii de inchirieri auto, sunt prezentate toate dotarile autovehiculului. Este bine sa te asiguri ca este echipat corespunzator nevoilor tale si pentru conditiile in care urmeaza sa fie utilizata masina. Desi sunt izolate cazurile in care masinile nu sunt echipate cu aer conditionat sau lanturi pentru zapada, este bine sa verifici totul inainte de a semna contractul de inchiriere. O masina neechipata adecvat poate sa fie un pericol pentru tine, asadar, acorda o atentie sporita acestui aspect.

Numarul de kilometri

Chiar daca anumite firme de inchirieri auto mentioneaza faptul ca numarul de kilometri este nelimitat, este bine sa verifici acest aspect intrucat ar fi destul de neplacut ca dupa semnarea contractului sa constati ca ai de achitat o taxa suplimentara sau trebuie sa te limitezi la un anumit numar de kilometri.

Anul de fabricatie

Desi este un aspect mai putin important, este recomandat sa alegi intotdeauna masini noi. O masina veche poate veni impreuna cu foarte multe neplaceri, asadar, pentru a avea un concediu fara incidente alege intotdeauna masini noi. Ar fi destul de neplacut sa ramai cu masina in drum si sa nu te poti bucura de un concediu reusit.

Sunt mai multe motive pentru care este bine sa nu alegi o masina veche: curatenia, siguranta si confortul personal. Alege o masina care este bine intretinuta si nu semna contractual de inchiriere pana in momentul in care nu este verificat totul.

            Tinand cont de toate aceste aspect vei putea sa utilizezi serviciile de inchirieri auto in cele mai bune conditii. Nu vei avea surprise neplacute si nu vei avea discutii interminabile cu reprezentantii companiilor. Un ultim aspect, la fel de important precum precedentele, este ca masina sa aiba toate documentele necesare inclusiv o asigurare si de abia apoi poti semna contractual de inchiriere.

 

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement