Login
Get your free website from Spanglefish
This is a free Spanglefish 2 website.
02 May 2019
Viata de zi cu zi a unui model

Poate ca va intrebati cum este sa lucrezi intr-o astfel de meserie provocatoare, in toate sensurile cuvantului. Cum isi incepe un model de videochat non adult ziua si ce provocari intampina atunci cand este online? Ei bine, acesta este un subiect pe care ne-am gandit ca merita sa il abordam mai ales pentru cele care cauta informatii despre munca in videochat.

Ceea ce este complet gresit este ca multi oameni asociaza munca in videochat cu prostitutia. In acest caz, intrebarea logica se pune: daca nu exista contact fizic atunci cum poate sa fie numita prostitutie? Si da, este vorba despre indeplinirea fanteziilor clientilor care frecventeaza site-urile de profil. Dar nu este vorba decat de numai atat. Vezi aici mai multe detalii.

Ziua unui model de videochat

Pentru inceput, ziua unui model de videochat incepe cu machiaj, costume, detalii despre clientul pe care urmeaza sa il abordeze si creearea unui scenariu pe care sa il urmeze. In spatele unui model de videochat sta o echipa intreaga de profesionisti care o ajuta sa fie perfecta pentru clientii ei si care o indruma pe tot parcursul celor opt ore de munca. Nu trebuie sa va imaginati ca o data ce modelul de videochat s-a asezat in fata camerei si a calculatorului sta tintuita acolo. Ea are pauze si poate sa intrerupa munca daca are in ziua respectiva de facut lucruri cum ar fi sa dea un examen, sa mearga la un spectacol, sa mearga la jobul principal pe care il are si multe altele.

Programul este unul flexibil pe care poate sa si-l faca exact asa cum isi doreste. Totusi fara a petrece cel putin cateva ore pe zi in mediul online este imposibil sa o faca cunoscuta pe cea care inca nu are suficienta experienta incat sa isi permita prea multe.

O meserie care nu este chiar pentru oricine

Veti vedea ca sunt multe lucruri pe care va trebui sa le invatati si multe abilitati pe care sa le dezvoltati. Este vorba despre perfectionare continua in urma careia veti putea sa invatati mai multe despre voi si sa va cunoasteti mai bine. Este bine de retinut faptul ca in munca de videochat trebuie sa fii intotdeauna dezghetata si deschisa la idei noi pentru ca numai asa poti avea succes. Cu siguranta este o meserie pe care nu oricine poate sa o faca. Este mai mult vorba despre acele persoane dezinvolte carora nu le este rusine cu corpul lor, care sunt deschise sa faca lucruri noi fara a judeca sau pune prea multe intrebari.

Din exterior meseria pare foarte simpla. O camera video focusata pe ea si un laptop cu conexiune buna la internet si de acolo totul decurge fluent. Ei bine, nu este chiar asa. Sunt cazuri cand se pot intalni clienti dificili care au totusi o serie de fantezii iesite din comun si nu intotdeauna este de acord si modelul de videochat. Dar atata timp cat clientul plateste pentru acele cateva minute sau ore aflate in compania ei nu ar trebui sa existe nici un impediment in practicarea meseriei.

Click for Map
sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement